A Budapesti spanyol nyelvtanár Önt is várja!

Ha úgy döntött, hogy spanyolul tanul, akkor a megfelelő helyen jár. Függetlenül attól, hogy Ön kezdő vagy beszél valamilyen szinten spanyolul, megfelelő oktató lesz az Ön számára Zsebeházi Dia; szakképzett nyelvtanár, aki az első órától kezdve vezeti be a spanyol nyelvtanulás rejtelmeibe.

[wp_ad_camp_1]

A megfelelő spanyol nyelvtanár segítségével könnyen elsajátíthatja a nyelvet, amelyre mindig is vágyott vagy amelyre szüksége lesz egy utazáshoz vagy karrierhez? Bebizonyosodott, hogy a spanyol nyelvtanulás egy nyelvtanárral az egyik leghatékonyabb és legélvezetesebb módszer a nyelv valódi megtanulására. Ez a legjobb megoldás azoknak a hallgatóknak, akik időtudatosak és lényeges eredményeket szeretnének látni már az első órájuk után. A spanyol órák intenzívek annak érdekében, hogy minden egyes hallgató rövid időn belül maximális tanulási tapasztalattal rendelkezzen. A megfelelő spanyol tanár gondosan és egyénileg oktat, hogy az ne okozzon nehézséget a tanulónak, bármilyen szinten is legyen  a spanyol nyelvvel. Célunk annak biztosítása, hogy a lehető legrövidebb idő alatt folyékonyan és kényelmesen tudjon beszélni spanyolul.

Ha spanyolul tanulna és a nulláról kezdi, de folyékonyan szeretne beszélni, nagyon fontos, hogy a tapasztalt tanár segítsen a nyelv komplexitásának felfedezésében a kezdetektől fogva, hogy megértse, mit is tanulnak pontosan és mire számíthat az oktatás során. A spanyol nyelv alapvető mintáinak megértése teszi a tanulást egyszerűvé, élvezetessé és érdekessé, nem pedig nehéznek és ijesztőnek. Látogasson el a espadia.hu weboldalra, ahol részletesen leírjuk, hogy mit is várhat a spanyol nyelvtanulásról és ahol bevezetőt kap az oktatás részleteivel kapcsolatban. Ugyanakkor itt még jobban megismerheti Zsebeházi Diát, aki a spanyol nyelvtanár!