Zsuffa Ákos (tulajdonos) bemutatta a Zsályaliget Élményparkot

Zsuffa Ákos szállodája és kalandparkja, valamint annak leírása megtekinthető az onkormanyzat.mti.hu weboldalon, tehát itt megtalálható a teljes cikk és mindent megtudhat erről a szuper, családorientált szállodáról.

[wp_ad_camp_1]

A szálloda mindenkié: foglalta össze Zsuffa Ákos (a Zsályaliget Élménypark tulajdonosa), aki szerint a területnek olyan élményparkra volt szüksége, ahol a családok és a gyerekek egyaránt kivehetik a részüket a szórakozásból. Zsuffa Ákos kijelentéséről bővebben az onkormanyzat.mti.hu oldalon olvashat. Húsz ember dolgozott a Pécs melletti város Zsályaliget Hotel- és Kalandparkjának építésén, és a hétszáz négyzetméteres, nyolc szobás, nagyon könnyen megközelíthető szálloda mintegy negyven fő befogadására képes a hatalmas konferencia teremben, és a pihentető wellness-részleg nyitva áll azoknak, akik szeretnének pihenni családjukkal és barátaikkal egyaránt. Intelligens funkcióval is rendelkezik a vidámpark, és a hulladékot szelektíven gyűjtik a szállodában és a parkban is. Van még egy trambulinpark és egy hihetetlen quad pálya, ráadásul, ha gyermekei kedvelik az állatokat, akkor ebben a parkban láthat állatokat is.

A vidámparkban kipróbálhatja a menő quad pályát, egy interaktív oktatási nyomvonalat, amely tele van látnivalókkal és érdekes, izgalmas állatokkal. A nomád állatkert és a nádlabirintus ugyanúgy vonzza a gyermekeket és a családokat is egyaránt. Zsuffa Ákos elmondta, hogy a kalandparknak van egy 300 négyzetméteres recepciós épülete, amely napkollektorokat használ, tehát teljesen környezetbarát megoldásokra támaszkodik. A 800 millió forintos beruházást 500 milliós uniós támogatással hajtották végre. A jövőben Zsuffa Ákos társasága ki akarja terjeszteni majd a szálláslehetőségeket, nyitott éttermeket szeretne szerte a parkban, és egy szabadtéri színpad létrehozására összpontosítana. Erről még többet az onkormanyzat.mti.hu weboldalon olvashat.