Verdák 2 az 1-ben Mega Mack kamion versenypálya szett most akciós áron

A kisfiúk imádnak autózni, az pedig még jobban, ha egy járműből akár többet is átalakíthatnak, hiszen így még élvezetesebb lehet a játék.

[wp_ad_camp_1]

Verdák 2 az 1-ben Mega Mack kamion versenypálya szett segítségével akár egy egész versenyt megszervezhetünk. A kisfiúk nagy rajongással vannak a Verdák iránt és Szelep-kupát is imádják. Amennyiben szeretnénk ezt az élményt vissza adni számukra, akkor nincs más választása, mint felkeresni bennünket a honlapunkon. A kínálatunkban nagyon sok játékot kínálunk, ám külön szeretném felhívni a figyelmét a akciós termékeinkre. Most ne hagyja ki ezt a vissza nem térő alkalmat, hiszen kedvező áron juthat hozzá ehhez a nagyszerű játékhoz, amely ideális lehet születésnapra, névnapra és más ünnepi alkalomra is. Ez a szuper kamion most mega méretben vásárolható meg, melyet nem csak tologatni tudunk, hanem átalakíthatjuk versenypályává. És már indulhat is a verseny. Ezen felül még fény és hangeffektekkel is elvannak látva, melyet úgy tudunk elindítani, hogy megnyomjuk Mack sapkáját.

A kamionban található versenypályát még kiegészíti egy pódium és egy nézőtér is, hogy még hitelesebbnek tűnjön verseny. A pálya különlegessége abban rejlik, hogy gyorsítókkal van ellátva, így ennek köszönhetően a versenyautók hihetetlen sebességet érhetnek el. Mindeközben a kamion fülkéjéből a még élvezetesebb verseny érdekében különleges hangokat hallat. A csomagban megtalálható egy kilövő, a műanyagból készült pálya, melynek méretei elérik a 19x 91,4×28,6 centimétert. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva. Illetve bővebb információért cserébe felkereshet még bennünket a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon is. Forduljon hozzánk bizalommal!