Vásároljon a sunikft.hu webáruház víznyelők kínálatából!

A SUNI KFT kínálatában különféle víznyelők kaphatók, melyek különféle kialakítással rendelkeznek. Ha  víznyelőre van szüksége, akkor mindenképp érdemes megtekinteni a széleskörű kínálatot, melyek egytől-egyig minőségi termékek.

Víznyelők rendkívül hasznosak, rengeteg előny származhat alkalmazásukból. A csapadék szakszerű összegyűjtése, elvezetése és tárolása a kert és a környezet szempontjából is igazán hasznos. Az esővíz elvezetés elsősorban azért hasznos, mert így a talajszerkezet megóvható és a növényeket is megkímélhetjük. A víz megfelelő elvezetése és tudatos felhasználása sosem volt annyira fontos, mint napjainkban. A vízelvezető rendszer kiépítésével a csapadék egyszerűen összegyűjthető és elvezethető. A víznyelő a megfelelő esővízhasznostás egyik elengedhetetlen kelléke. A SUNI KFT kínálatában lévő víznyelők speciális kialakítással rendelkeznek, annak érdekében, hogy bármely méretű ereszcsatorna, valamint a kerti kút alá is beépíthetőek legyenek. A víznyelő elősegíti, hogy a csapadékvizet könnyedén a csatornába lehessen vezetni.

A víznyelők eltérő kialakítással rendelkeznek. A szögletes típusok az úgynevezett Monolit aknák, amelyek külön ülepítő résszel is rendelkeznek. A ki- és befolyást pedig általános, 100-as PVC cső segítségével lehet megoldani. További előny, hogy felnyitható lépésálló rácsos fedlappal is fel van szerelve. A műanyag fedlappal kapcsolatban figyelni kell arra, hogy ezt a típust csak kerékpárral vagy gyalogosan lehet terhelni, különben fennáll az esélye, hogy a víznyelő eltörik vagy megreped. Ha viszont mindenképp teherforgalom vagy gépjármű által terhelt területre szeretné beépíteni a víznyelőt, az sem jelent problémát, ugyanis a kínálatban megtalálhatók a fém és öntött vas fedlapok is.