Utazás a francia síparadicsomba

Néhány évvel ezelőtt még komoly szervezési problémákat okozott, ha valaki el szeretett volna jutni a francia síparadicsomok egyikébe. Ez a probléma mára megszűnt; ez részben a Símax Utazási Irodának köszönhető, ahol többéves tapasztalattal szervezik a francia síutakat.

[wp_ad_camp_1]

A téli időszakban a síparadicsom francia utazás legszebb állomása. Aki kizárólag a síélmény miatt látogat el Franciaországba, az is feledhetetlen élményekkel fog hazatérni; sőt, azt szoktuk mondani, hogy a francia pályákon töltött idő soha nem elég. A Símax Utazási Iroda több éve szervez utazásokat a francia sírégiókba. Bátran állíthatjuk, hogy ezek a síközpontok Európa legjobb és legélvezetesebb pályái közé tartoznak. Arról nem is beszélve, hogy a francia Alpok olyan természeti adottságokkal rendelkezik, amelyek különlegessé teszik az itteni síélményt.

 

A Símax Utazási Iroda munkatársai igyekeznek minden segítséget megadni mindazoknak, akik az ő segítségükkel szeretnének eljutni a franciaországi pályákra. Segítenek a megfelelő síközpont kiválasztásában; ez azért fontos, mert egyes síközpontok esetében túlsúlyban lehetnek a kezdők számára alkalmas pályák, így a profik kissé unalmasnak találhatják a központot. A fordítottja is előfordulhat; egyes síközpontok nem rendelkeznek elegendő biztonságos pályaszakasszal, ahol az abszolút kezdők is hódolhatnának az új szenvedélyüknek. Éppen ezért a síközpont kiválasztása roppant fontos. Mindemellett a Símax Utazási Iroda munkatársai hasznos tanácsokkal szolgálnak például a megfelelő öltözékre vonatkozóan is, illetve minden más olyan információt is megadnak, amire szükség van az indulás előtt. Sőt, segítenek a biztosítás megkötésében is, ami egy sítúra esetében szinte kötelezőnek mondható.