Tűztánc elérhető bárki számára

Sokan élnek abban a távhitben, hogy a tűztánc rendelése óriási hiba, hisz kisebb vagyont kellene fizetni érte. Ez azonban egyáltalán nem igaz, a tűztánc bárki számára elérhető.

[wp_ad_camp_1]

Tűztánc egy kiváló lehetőség, hogy bármilyen esemény színvonalát növelje. Manapság egyre több helyen lehet látni, aminek oka, hogy a tűztánc sokkal kedvezőbb áron rendelhető, mint azt sokan gondolnák. Kiváló koncertek, showműsorok számára háttértánc gyanánt. A hagyományos tánccal ellentétben a tűztánc jóval látványosabb. A tűztánc és a tűzzsonglőrködés különféle csomagokban rendelhető, így mindenkiben lehetősége van kiválasztani, az általa leginkább megfelelő és a pénztárcájához is passzoló csomagot. A Lángoló Leguánok 2005-ben alakult meg és azóta töretlenül szórakoztatja a közönséget. A precíz és látványos előadás a társulat tagok több éves gyakorlásának köszönhetően jöhetett létre. Immár több, mint 1000 előadással a hátuk mögött igazán tapasztaltnak mondhatók.

A Lángoló Leguánok nem csak tűztánccal, de tűzzsonglőrködéssel is elkápráztatja a nagyérdeműt. Érdekes, de a többség összekeveri a kettőt.A tűzzsonglőrködést sokan gyűjtőnévként használják a tűzzsonglőrködésre és a tűztáncra egyaránt, amivel az a probléma, hogy a kettő alapvetően ne, ugyanaz, annak ellenére, hogy a gyakorlatlan nézelődő könnyen egyformának ítélheti meg. A legnagyobb hasonlóság a kettő közt, ami a nevükben is benne van, hogy mindkét produkció elmaradhatatlan része a tűz. A kettő közti különbség, hogy a tűztánc nem más, mint a tűzzel való tánc zenére, míg a tűzzsonglőrködés zsonglőrködés különféle eszközök segítségével. Bővebb információkért látogasson el a leguanok.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál a tűztáncról.