Tudnivalók a duguláselhárító spirálokról

Sokaknak ismerős lehet a probléma, mikor eldugul a lefolyó a konyhában, fürdőszobában. Vannak olyan házi praktikák, amikkel elhárítható egy kisebb dugulás, azonban a nagyobb dugulások esetén szakértő segítségére van szükség.

[wp_ad_camp_1]

Duguláselhárító spirálok vagy más néven a csőgörények, olyan egy vagy több darabból álló spirálok, amelyek tetszőleges hosszúságúra toldhatók és duguláselhárításra használhatók. Hogyha eldugul a lefolyó egy lakásban, irodában, étteremben, vagy bárhol máshol, akkor bizony nagy problémákat tud okozni. Vannak olyan házi praktikák, amikkel elhárítható egy kisebb dugulás, azonban a nagyobb dugulások esetén szakértő segítségére van szükség. A duguláselhárító spirálok, komoly szerkezetek, ezért nem mindenki tudja azokat megfelelően használni. Vannak kézi spirálok és gépi spirálok is, amelyek anyagukat tekintve jó minőségűek, mivel többnyire rozsda tűrők és hőkezelt rugóacélból készülnek. A gépi duguláselhárító spirálokat leginkább nagyobb átmérőjű csöveknél alkalmazzák, szigorúan csak szakemberek. Mint mosogató, padlóösszefolyó, WC vezetékek, csapadékvíz elvezető és fővezetékek eldugulása esetén.

A kézi spirálok ilyen dugulások esetén nem hatékonyak, mivel nem elég e kézi erővel való tekerés. A vastagabb spirálokra már különféle speciális feje is csatlakoztatható. Ilyenek például az egyenes fej, visszavezető fej, buzogány fej, gyökérvágó fej, kaparó fej, lándzsa fej stb. A legmegfelelőbb célszerszám az adott probléma megoldására egy duguláselhárító szakember feladata. Hogyha duguláselhárító szakemberre van szüksége, akkor forduljon az EURO Gáz Hungaria Kft.-hez. Egy olyan duguláselhárító szolgálatról van szó, akik a nap huszonnégy órájában rendelkezésre állnak Budapesten és Pest megye egész területén. Kiváló mesteremberekkel és professzionális gépekkel dolgoznak kedvező árakon. Ha duguláselhárító szakemberre van szüksége, hívja a +36 20 366 80 67-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@dugulaselharitas-budapesten.net e-mail címre.