Tű nélküli mezoterápia mindenkinek

A tű nélküli mezoterápia az egyik modern bőrfiatalító eljárás, amelyet rendszeres bőrápolásnak minősítenek. A tű nélküli mezoterápia kellemes, nem invazív módszer, amely során a hatóanyagokat a bőr és a bőr alatti szövetrétegek mélyére juttatják egy mezoporációs eljárással.

Tű nélküli mezoterápia várja kedvezményes áron a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk hogy megtalálhassa a folyamat részleteit. Ez a kezelés javítja a bőr anyagcseréjét, felgyorsítja a vérkeringést és a nyirokelvezetést, lehetővé téve a tápanyagok gyorsabb bejutását a bőrbe és a káros anyagok eltávolítását. A tű nélküli mezoterápia előtt a bőrt megfelelően elő kell készíteni, és a mikrodermabrázió az ideális készítmény. A mikrodermabrázió eltávolítja a bőr felületes megvastagodását, és ezáltal a tű nélküli mezoterápia révén jobban behatol a hatóanyagokba. Maga a kezelés nagyon kellemes, és nincs helyreállítási időszak. A kiterjesztések, amelyekre a hatóanyagokat alkalmazzák, a kezelt régiótól függően különböző formájúak, a Mesowave készülék pedig ultrahangos hullámok, iontoforézis és biostimuláns lézer elvén működik.

A tű nélküli mezoterápia javítja a bőr textúráját, hidratálja a bőrt, eltávolítja az enyhe pigmentációt, és a száraz és érzékeny bőr ápolására is szolgál. Ügyfeleink kívánságaitól és igényeitől függően az alkalmazott hatóanyagok is eltérőek. A mezoterápiás koktélok multivitamint, oligoelemeket, antioxidánsokat, hialuronánt, aminosavakat tartalmaznak. A tű nélküli mezoterápia eredményei: hidratált bőr, regenerált, jobb tónusú, frissebb és pihentetőbb bőr. A tű nélküli mezoterápiát arc-, nyak-, dekoltázs- és testkezelésekre használják. A tű nélküli mezoterápia a választott módszer azoknak az ügyfeleknek, akik érzékenyek és nem tolerálják az injekciós módszereket, és ideális az érzékeny bőrre. További részletekért nézzen be a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra.