Tigrisszem karkötő az Ön csuklójára is!

A tigrisszem karkötő esztétikus megjelenésével hamar elnyeri az ember tetszését. Egy igazán különleges ásványról van szó, mely karkötőként vonzza a szemet. Ráadásul jótékony hatással van a testre és lélekre. Vásárolhat saját magának, ugyanakkor ajándéknak sem utolsó!

[wp_ad_camp_1]

Tigrisszem karkötők hatalmas választékban elérhetők, így megtalálhatja azt, mely leginkább megfelel ízlésének. A karkötőnek ráadásul az az előnye a nyaklánccal vagy fülbevalóval szemben, hogy viselője bármikor rápillanthat és megcsodálhatja. Különösen abban az esetben, ha csuklóját egy csodaszép tigrisszem karkötő ékesíti. A tigrisszem karkötő nagyon jó hatással van az emberi szervezetre, ezért célszerű viselni. Viszont bármennyire is csodaszép a tigrisszem karkötő, egy hétnél hosszabb ideig nem érdemes viselni, ugyanis meggátolja a testben az energiaáramlást. A tigrisszem karkötő kiváló hatással van a szervezetre, ugyanis erősíti a tüdőt, valamint a légutakat, aminek köszönhetően a meghűlés, bronchitis, asztma és köhögés leküzdésében sokat segít. Ezenkívül az ízületekre és csontokra is jó hatással van, így csonttörés esetén kifejezetten ajánlott tigrisszem karkötőt viselni.

A tigrisszem ásvány, habár nagyszerű hatással van a testre, ugyanakkor a léleknek is jót tesz. A tigrisszem ásvány segít megoldani a belső konfliktusokat és rendbe hozni az önértékelési zavarokat. Ezenkívül bármilyen függőségben szenved, a tigrisszem ásvány által könnyebben maga mögött hagyhatja a függőségének tárgyát és életminőségét pozitív irányba tudja megváltoztatni. Ha szeretné megtekinteni a tigrisszem karkötő kínálatot, valamint bővebben tájékozódna, akkor érdemes ellátogatni az asvanyajandek.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, amit erről a különleges ásványról tudni érdemes!