Szendvicspanel forgalmazás a lehető legjobb áron!

Szabályozott gázkörnyezetű passzív épületek és raktárak építése megköveteli a műszaki megoldások alkalmazását az összes pillér tömítésére, valamint megnövelt energiahatékonyságú szendvicspanelek alkalmazását, amelyek lehetővé teszik az energiaveszteségek szinte teljes kizárását. A szendvicspanelből készült épületszerkezet akkor tekinthető energiahatékonynak, ha légtömörsége 1,5 m3/m2óra alatt van. A szendvicspanel mag (szigetelőréteg) olyan jellemzőket biztosít, mint a tartósság, a hő- és hangszigetelés, valamint a tűzvédelmi tulajdonságok.

Szendvicspanel forgalmazás a Szendvicspanel.hu weboldalon várja tehát ha önnek is szendvicspanelekre lenne szüksége egy projektjéhez, akkor érdemes benézni hozzánk. A szendvicspanelek gyártásához különféle típusú magokat használnak; az ásványgyapot, a habosított poliuretán (PU, PUR) és ennek módosítása – poliizocianurát hab (PIR, IPN), valamint a habosított polisztirol (műanyaghab) a legelterjedtebbek. A habosított műanyaggal töltött panelek a legrosszabb üzemi tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért általában legfeljebb 10 éves élettartamú, tűzvédelmi követelmények nélküli ideiglenes építmények építésére használják, mivel a habosított műanyag éghető.

Ezen kívül a habosított műanyag alacsony hangcsillapítással rendelkezik, és penészterjedést okoz. A habosított műanyag szendvicspanelek egyetlen előnye az alacsony ár. Mivel a legelterjedtebb anyag, az ásványgyapotot mindig használják a fokozott tűzállósági követelményekkel elkészült szendvicspanelekben, például tűzálló válaszfalakban. A szendvicspanelek szerkezetében a szükséges jellemzőktől függően különböző sűrűségű ásványgyapotot használnak. Bővebb leírásért és rendelésért keresse fel a Szendvicspanel.hu weboldalt.