Székhelyszolgáltatás Budapest magas szakértelemmel

Talán cégnyitásban gondolkodik? De ehhez nincs megfelelő székhelye? Vagy talán nem is tudja, hogyan is kezdjen neki? Akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen tőlünk minden szükséges információt megkaphat.

[wp_ad_camp_1]

Székhelyszolgáltatás Budapest akár már a legrövidebb időn belül. Amennyiben hozzánk fordul, akkor akár már egy órán belül sikeresen és biztonságosan letudhatja a cégalapítást, melyet most ráadásul illetékmentesen érhet el. Ezek mellett szeretnénk pár fontos információt elmondani magunkról, ugyanis nagyon büszkék vagyunk az elért céljainkra, melyet 2016-ban több mint 12000 ügyfél támasztott alá. Az elmúlt két évben ez a szám meg tovább növekedett. A cégcsoportunk teljes mértékben magyar hátterű és magyar irányítású vállalkozás. A hozzánk forduló ügyfeleink számára mindig arra törekszünk, hogy a tőlünk telhetően a legtöbbet nyújtsuk számunkra, illetve ezt a lehető legjobb feltételek mellett, melyek most meg is mutatkoznak. Ugyanis a kínálatunkban megtalálhatóak az ingyenes szolgáltatások, mint pl. a cégalapítás, a cégmódosítás, és ezen felül most még két hónap székhelyszolgáltatás díját is elengedjük.

A székhelyszolgáltatás azok számára lehet jó választás, akik rendelkeznek egy megnyitott céggel, ám nem rendelkeznek egy fix székhellyel. Ilyen esetben mi felkínáljuk a lehetőséget, miszerint választhat az iparűző adó mentes székhely közül, melyet Újlengyelben kínálunk, illetve a normál székhely közül Budapesten. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a topcegalapitas.hu oldalára kattintva. Továbbá elérhetőek vagyunk még telefonon: 061 235 0566-os számon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk a rendelkezésére!