Statikus szakvélemény és tanácsadás!

Nem lehet eléggé kihangsúlyozni, hogy mennyire lényeges egy statikus szakvélemény, a biztonsága érdekében. Legyen szó házépítésről, átépítésről, felújításról, földrengésről vagy akár árvízről elengedhetetlen egy statikus szakvélemény kikérése.

[wp_ad_camp_1]

A statikus szakvélemény fontos lehet, hogy ne érje a későbbiekben bosszúság. Egy statikusnak nem csak az a feladata, hogy az épületek egyensúlyi állapotát kiszámolja és az megálljon ebben az állapotban. Komoly felelősséggel járó szakma, ugyanis pontos számításokat igényel és egy statikus szakvélemény alkalmával megoldásokat is kell nyújtania a problémákra. A tervek szakszerű elkészítése, amelyekben a különböző erőtani számitások is megtalálhatók, ugyancsak a statikus feladata egy új ház építése esetében. Ugyanakkor a hidak vagy támfalak esetében is fontos szerepet játszik egy statikus, ugyanis nem csak hogy meg kell tervezni őket, de időközönként fel is kell mérni az állapotukat. Ezekben az esetekben a statikus állapítja meg, hogy szükségesek-e munkálatok az esetleges statikai  problémák helyreállításához. Komoly épületkárok esetében is szakvéleményre lehet szüksége, amelyet csak egy megfelelően képzett és tapasztalattal rendelkező statikus képes elkészíteni.

Ha statikus szakvéleményre és tanácsadásra van szüksége forduljon kollégáinkhoz azonnal. Cégünk a KreaBIM Kft. csaknem 10 éves tapasztalattal a háta mögött kínál szakszerű és biztonságos statikus szakvéleményt vagy tanácsadást. Vegye fel a kapcsolatot velünk a kreabim@kreabim.com email címen vagy a 0036 30 534 2513 telefonszámon és garantáltan nem bánja meg, hogy minket választott. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére legyen szó új ház építéséről, régi ház átépítésről, már meglévő ház felújításról, földrengés vagy árvíz okozta károkról bennünk nem csalódhat. A biztonságos tervezéstől a profi szakvéleményig állunk rendelkezésére!