Sokak örömére nagyobb lelátóval és megújult kerettel készül a Paksi FC

A hazai sport rajongók igazán örülhetnek, hogy az elmúlt években igazán nagy összegeket fordítottak a különféle sportpályák és stadionok felépítésére.

[wp_ad_camp_1]

Nagyobb lelátóval, megújult kerettel készül a Paksi FC az OTP Bank Liga tavaszi idényére. Balog Judit ügyvezető az idénynyitó sajtótájékoztatón elmondta, hogy átadták a hosszú oldali B, és a rövid oldali C lelátót. Melyek együttesen akár már 2100 szurkolót is képesek befogadni. A bajnokság elejére teljesen elfog készülni a paksi stadion, amely 761 fős vendégszektorral együtt összesen 2800 drukker befogadására lesz alkalmas. A sportvezető elmondta, hogy a paksi stadionban úgy alakították ki a lelátót, hogy sokkal magasabb a komfortfokozata, illetve a pályára való rálátás is sokkal jobb minőségűnek bizonyul. Az együttes vezetőedzője azt is hozzátette, hogy a csapata egy nagyon kemény felkészülésen van túl, és ők mindent megtesznek majd a kiváló bajnoki szerepelésért. A tavalyi évben a hatodik helyezést tűzték ki célul, ám az idén még ettől is jobb helyen szeretnének végezni. Illetve még azt is hozzátette a tréner, hogy ezen a tavaszon legalább húsz ponttal többet kellene szerezniük.

A Paks csapta jelen pillanatban őt győzelmen, hét döntetlen és hat vereségen van túl. Melynek eredménye a 12 csapatos bajnokságon a nyolcadik helyre volt elegendő. A szakember véleménye szerint, ahhoz, hogy a céljaikat megtudják valósítani mindenben javulnia kell a csapatnak. Legfőképpen vonatkozik ez a stabilabb védekezésre, pontosabb támadásra, illetve a jobban működő csapategységre is. Az együttes vezető edzője arról is nyilatkozott, hogy a Belekben tartott edzőtábor idején, a csapat két döntetlent ért el, illetve két vereséget szenvedett.