Rtl klub napi és heti műsor

A Pampák királya egy brazil telenovella, amelyet Benedito Ruy Barbosa írt és Luiz Fernando Carvalho rendezett, és amelyet a Rede Globo készített és sugárzott 1996. június 17. és 1997. február 15. között, összesen 209 epizóddal. Manapság az rtl klub csatornán tekintheti meg.

[wp_ad_camp_1]

Rtl klub teljes heti műsor elérhető a musor.tv weboldalon, ahol megtekintheti azt is, hogy ez a sorozat hány órakor kezdődik. A sorozat első szakasza a második világháború idején, az 1940-es években játszódik. São Paulóban két családnak, Berdinazzinak és Mezengának problémái vannak a földek elosztása miatt. Előfordul, hogy két család, Giovanna Berdinazzi és Enrico Mezenga gyermekei egymásba szeretnek, szembe szállva szülei, Giuseppe és Antonio harcával. Giovanna és Enrico összeházasodnak, és van egy fiuk, akinek Bruno a neve, akit Giovanni testvéréről neveztek el, aki meghalt a háborúban és Enrico közeli barátja volt, a családok közötti ellenségeskedés ellenére. Második szakasz: 1996-ban játszódik és Bruno ma már sikeres gazdálkodó, akit a „Szarvasmarha királya” becenéven ismertek, mert nagy állományt tart. Egy egyszerű szokásokkal rendelkező ember, akinek a vagyon nem fontos. Bruno boldogtalan házasságot él Leah-vel, és két fia van, Mark és Leah. Miután felfedezte Leah árulását Ralffal, a sofőrrel, Bruno elvált tőle.

Amikor Pereira Barreto, Regino és felesége, Jacira által vezetett földnélküli csoport gazdaságaik foglalkozásának problémáját kell megoldania, Bruno megismeri a Luana nevű napszámost.  Ketten egymásba szeretnek, de nem tudják, hogy unokatestvérek.  Amennyiben többet tudna meg erről a sorozatról vagy megtekintené a kezdési időpontokat keresse fel bátran a musor.tv weboldalt és itt mindent megtalál ami érdekelheti a sorozattal vagy az egész csatornával kapcsolatban.