Profi vadászat Romániában

A vadászat hívei azzal érvelnek, hogy a vadászat biztonságos, hatékony, szükséges és olcsó az adófizetők számára. A vadászat okozta sérülési arány alacsonyabb, mint a fizikai kikapcsolódás néhány más formája, például a futball és a kerékpározás.

[wp_ad_camp_1]

Vadászat Romániában is lehetséges a moonlighthunting.eu weboldalon, ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk és megtalálhatja romániai vadászati lehetőségeinket. A támogatók azzal érvelnek, hogy a vadászat az őzgazdálkodás hatékony formája, mert számos egyedet eltávolít a populációból, és megakadályozza az egyedek szaporodását. Mivel a természetes szarvasragadozókat számos területen megszüntették, a vadászok szerint a vadászatra azért van szükség, hogy a farkasok helyett ők töltsék be a szarvasállomány kordában tartását. A vadászat hívei azzal is érvelnek, hogy az őzek populációjának csökkentése csökkenti az ember és szarvas közötti konfliktusokat, mint például az autós ütközéseket és a terepen okozott károkat. A lövészekhez és az immunkontracepcióhoz képest a vadászat olcsó az adófizetők számára, mert a vadászok ingyen megölik az őzet.

A vadászati ​​engedélyeket az állami vadgazdálkodási ügynökségek is értékesítik.  A vadászok szerint az őzek megölése jobb, mint hagyni őket éhen halni, hiszen egy idő után nem lesz mit enniük, vagy ha igen, akkor ez a növénypopulációra lesz rossz hatással. A vadászok azzal érvelnek, hogy a vadászat hagyomány, rituálé és örökség. A vadászok szerint szarvas megölése az élelmezés miatt nem lehet rosszabb, mint egy tehén vagy egy csirke megölése. Továbbá, a tehénnel vagy a csirkével ellentétben, az őz szabad és vad életet él mielőtt megölik, és esélye volt elmenekülni. A vadászok azt is állítják, hogy számos szarvas megölése az egész ökoszisztémának kedvez. Romániában is vadászhat, tehát keresse fel a moonlighthunting.eu weboldalt, hogy megtekintse az ajánlatokat.