Óceánjáró hajós Barchef munka közelről bemutatva

Deák Hunor élménybeszámolójából megtudhatjuk, hogy milyen egy óceánjáró hajós Barchef munka. Hunor öt éves munkatapasztalattal a háta mögött döntött úgy, hogy megpróbálkozik a hajós munkával, és elmondása szerint két év elteltével egy cseppet sem bánta meg döntését, sőt, ha kellene, újra belevágna.

[wp_ad_camp_1]

Az óceánjáró hajós Barchef munka olyan élmény-gazdag életet adhat, amiről mások talán csak álmodoznak, persze ehhez szeretni kell a hajós élet minden velejáróját, de az életre szóló tapasztalatok minden nehézségért képesek kárpótolni. Hunor számára az óceánjáró hajós Barchef munka egyenlő az életével, a hivatásával, az életstílusával, a szenvedélyével, de még a szerelmével is. Mondhatni a hajós munka szerelmese lett. Az általa közölt képek alapján ez nem is olyan meglepő. Nincs még egy olyan állás, ami ilyen rövid időn belül ennyi csodás helyszínt és látványosságot adna az alkalmazottainak, mint az óceánjáró hajós munka.

Természetesen vannak a történetnek árnyoldalai és nehézségei is, de ha az ember pozitívan áll hozzá és mindenben a szépet, a jót keresi, akkor a nehézségek is könnyebbé válnak, a negatívumok eltörpülnek az a tömérdek mennyiségű élmény, látvány tapasztalat és új tudásszerzés mellett, amit ez a munka ad.

Fontos leszögezni, hogy nyelvismeret nélkül és szakmai tapasztalat hiányában nem érdemes elkezdeni a próbálkozást. Ez szakmai és nyelvi teszteken gyorsan kiderül, de ha ezek meg vannak és eredményesek, akkor könnyedén megkapja az ember a szerződését egy hajóra, és onnantól kezdve már sokkal egyszerűbb a történet, mint azt bárki is gondolná. Mindezek mellett természetesen szükség van arra, hogy kellő kitartással, megfelelő állóképességgel, jó kiállással és profi hozzáállással rendelkezzen az, aki hajón szeretne dolgozni.

Hunor az óceánjáró hajós Barchef munkának köszönhetően első szerződése során elhajózott Izlandtól a Földközi-tengerig, a második útján körbeutazta Dubai, az Emirátusok, Izrael és a Vörös tenger csodaszép látványosságait, a harmadik körben bejárta Észak Amerika keleti partjait, ellátogatott Miamibe, New Yorkba, majd a Bahamákra, valamint a Karib-tenger térségeibe, a következő útján pedig Ázsia lesz az úticél.