Na! Na! Na! Surprise 2az1-ben Pom-Pom Gyűjthető Babák – Többféle változatban

Nincs is annál jobb, mint amikor a babát kap ajándékba a kislány, hát még, ha ezeket a babákat gyűjteni is lehet! A Na! Na! Na! Surprise 2az1-ben meglepetés izgalmas meglepetést tartogat a kislány számára! Egy ilyen ajándékkal biztosan nem fog mellé nyúlni!

[wp_ad_camp_1]

Na! Na! Na! Surprise 2az1-ben Pom-Pom Gyűjthető Babák – Többféle változatban – Ha Önnek is fontos, hogy jó minőségű játékkal lepje meg gyermekét, akkor érdemes a Na! Na! Na! Surprise 2az1-ben Pom-Pom Gyűjthető Babákat választani, melyeknek köszönhetően a gyermek egy pillanatig sem fog unatkozni! A Na! Na! Na! Surprise 2az1-ben Pom-Pom Gyűjthető Babák – Többféle változatban izgalmas meglepetést tartalmaznak, méghozzá 2az1-ben. A játék tartalmaz egy pihe-puha divatbabát, valamint egy karakter hű pom-pomot, melyet fel lehet helyezni! A meglepetések itt nem érnek véget, ugyanis a csomagolásban található egy lufi is. Ez azonban nem átlagos lufi, mivel, ha a gyerek kipukkantja, akkor a benne lévő meglepetés konfettik szerte-szét repülnek. A szétrepülő konfettik csodás látványt nyújtanak, így a gyerek is biztosan odáig lesz a látványért!

A gyerek biztosan odáig lesz a pihe-puha babákért, melyeknek a keze és lába is mozgatható, így a gyerek kiválóan el tud vele játszani. A szett tartalmazza a babát, egy pár cipőt, játék ruhát, valamint felcsatolható karakter pom-pomot. Annak érdekében, hogy a játék még élvezetesebb lehessen és a gyerek jobban élvezze a játékot, a babához karakter leírás is tartozik. A Na! Na! Na! Surprise 2az1-ben Pom-Pom Gyűjthető Babák – Többféle változatban kiváló ajándék a gyermek számára! Ha szeretné megvásárolni a Na! Na! Na! Surprise 2az1-ben Pom-Pom Gyűjthető Babák – Többféle változatban szettet, akkor érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál!