Mosolytervezés professzionális technológia alkalmazásával Nyíregyházán

Ha régóta vágyakozik a tökéletes mosolyra, akkor a mosolytervezés szolgáltatás jelenti a megoldást. Leginkább a hírességeken látni, hogy csodás mosollyal rendelkeznek, fogaik szabályosak és természetesen mind megvannak. A Smile Design Center fogászati rendelőben Önnek is lehet csodás mosolya.

Mosolytervezés Nyíregyháza professzionális fogászati rendelőjében, a Smile Design Centerben. A megnyerő, esztétikus, szabályos fogsor nem egy olyan kiváltság, melyet a felsőtízezer és a hírességek engedhetnek meg maguknak. A mosolytervezés egy olyan szolgáltatás, aminek köszönhetően bárkinek szabályos, esztétikus fogsora lehet. Az olyan programok, melyekkel tíz perc alatt megtörténik a mosolytervezés és néhány napon belül el is készítik, jellemzően átverések, esetleg szemléltető eszköznek alkalmasak, de inkább annak se. A Smile Design Centerben először is sor kerül egy konzultációra. A mosolytervezés nem fénykép alapján készül, személyes jelenlétre van szükség, ugyanis 3D panoráma röntgen vagy CT felvétel is készül a fogakról. Az elkészült felvétel alapján a fogak előkészítése a következő lépés. A beavatkozások természetesen fájdalommentesek, így nem kell aggódni vagy félni.

A harmadik lépés az állkapocs-ízület diagnosztika. Ez azért fontos, hogy a fogazatot tökéletesen tudja zárni, illetve a beépített fogat ugyanolyan kényelmesen tudja viselni, mint saját, eredeti fogait. A mosolytervezés egyik leglátványosabb része, amikor a 3D nyomtató műanyagból kinyomtatja a fogakat. A fogak nyomtatását komoly tervezői munka előzi meg. Szükség esetén újra lehet tervezni a fogsort és újra lehet nyomtatni a fogakat. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra!