Mitől kényelmes a wc szőnyeg, amely a fürdőszoba szőnyeg szett elementáris része?

A kényelmes wc szőnyeg ismérve, hogy puha, vastag, minőségi, amely nem bolyhosodik és csúszásgátlós hátoldalú. A legszebb, legpuhább wc szőnyeg és fürdőszoba szőnyeg egy fürdőszobából sem hiányozhat.

Egy fürdőszoba szőnyeg szett lehet 1 részes, 2 részes és 3 részes is. Legpraktikusabb természetesen a 3 részes fürdőszoba szőnyeg szett, mert minél nagyobb felületen van szőnyeg az otthonunkban, az annál komfortosabb.

A több funkciót is ellátó fürdőszoba szőnyeg szettek esztétikailag is feldobják a helyiséget és harmóniát, nyugalmat csempésznek az otthonok, ezen részeibe. A csúszásgátlós fürdőszoba szőnyeg pedig mindenkinek biztonságot teremt, amikor vizes lábbal kilépünk a zuhany alól. A szőnyeg fixen megáll a csempén, balesetmentesen léphetünk rá.

Milyen anyagú lehet a fürdőszoba szőnyeg szett?

A polipropilén és a pamut anyagok mind nagyon népszerűek és kedveltek a fürdőszobai lakástextilek között.

Szőnyeg
Szőnyeg

A 100% pamut fürdőszobaszőnyeg szettek prémiumnak számítanak, árban némileg magasabb kategóriát képviselnek. Természetes anyaguk miatt a kifinomult ízlésvilágú egyéneknek az egyik legjobb választás. A 100% pamut anyagú fürdőszoba szőnyeg szett is és a polipropilén anyagú is mosható mosógépben. Általánosan elmondható, hogy 30-40 Celsius fokon minden fürdőszoba szőnyeg szettet kimoshatunk a gépben, sőt, szárítóprogramot is javasolt használni ezekhez a szőnyegekhez. Ha nincs szárító program, akkor a szabad levegőn a legjobb, ha megszáradnak a wc szőnyegek. A 100% pamut és a polipropilén anyagok is erősek, a gyakori mosást is jól viselik.

Hová helyezzük a fürdőszoba szőnyegeket?

Egy wc szőnyeget a wc elé mindenképpen tegyél le, aztán a mosdókagyló elé is ajánlott, de a fürdőkád, vagy zuhanyzófülke elé való kis kilépő szőnyeget is alkalmazz.

Bármilyen anyagból is legyen a fürdőszoba szőnyeg, ha vigyázunk rá, sokáig szolgál minket.  Szerencsére a gyártók elhalmoznak bennünket szebbnél szebb színű fürdőszoba szőnyegekkel, csak győzzük tudni kiválasztani közülük azt az egyet, ami majd uralja a fürdőszobát. Egyszerű dizájn, vagy feltűnő szín, a fürdőszoba hangulatát minden wc szőnyeg meg tudja határozni. Sokkal kényelmesebb az itt töltött idő, ha puha, meleg, komfortos szőnyeg van a talpunk alatt.

A stílusos lakberendezéshez a szőnyegek is hozzá tartoznak. Épp úgy, mint a függöny, a takarók, a plédek, a díszpárnák és az ágyneműhuzatok. A lakástextilek különös hangulattal látják el otthonunkat.