Mit lehet tenni, ha elvesztette összes fogát?

Mit tehet az, akinek el kell fogadnia a tényt, hogy egyetlen foga sem maradt? El kell fogadnia a kivehető fogpótlást, mint opciót vagy megoldható a fix fog érzése? Ezek a kérdések minden olyan ember fejében megfordulnak, aki elvesztette az összes fogát. Ha szeretné megtudni ezekre a kérdésekre a választ, olvasson tovább!

[wp_ad_camp_1]

Még több információ arról, hogy mit lehet tenni, ha elvesztette az összes fogát itt olvasható! Nagyon sokan nehezen emésztik meg a tényt, hogy kivehető fogpótlásra van szükség. Már azt sem könnyű megemészteni, hogy valaki elveszti az összes fogát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb ilyen páciens újra saját fogakat szeretne. A hagyományos műgyökerek beültetése viszont sok esetben egészségügyi vagy anyagi akadályok miatt nem lehetséges, holott ezzel a módszerrel az elvesztett fogakat összességében pótolni lehetne. Ha csak nehezen képes elfogadni a tényt, hogy hagyományos kivehető műfogsort használjon, viszont a fix megoldásnak valamilyen akadálya van. A kivehető műfogsor implantátummal közkedvelt megoldás, ami megfizethető áron elérhető, ráadásul kevés csont esetén is kivitelezhető.

Érdemes tisztában lenni vele, hogy minél kevesebb idő telik el a foghúzást követően, a csont annál inkább megtartottabb. Tehát, ha fix fogpótlásra vágyik, akkor érdemes mielőbb gondoskodni a fogak fogbeültetés általi pótlásáról. A hagyományos kivehető fogpótlás legrosszabb esetben is két hét alatt elkészül. Viszont egy teljes értékkel pótolt fogpótlás esetében alapozó műtétekre is szükség lehet, ami azt jelenti, hogy akár egy évbe is telhet. Ha szeretne minél több információt megtudni a lehetőségeit illetően, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a budapestdental.hu weboldalra és tájékozódjon bővebben! Természetesen elérhetőséget is talál a weboldalon!