Minőségi intercooler alkatrészek!

Az intercoolernek igen fontos szerepe van, hiszen lehűti a forró töltőlevegőt, így oxigénesebb, hidegebb, dúsabb levegő áramlik a motorba. Működésük elég összetett, alkatrészeire főleg kipufogógáz meghajtású feltöltőkkel ellátatott motorokon van szükség. Ha az intercooler sérül, mindenképpen cserélni kell.

[wp_ad_camp_1]

Az intercooler autó alkatrész egy töltőlevegő hűtő, ami azt jelenti, hogy a dúsabb, hidegebb levegő javítja a motor teljesítményét, és a motor alkatrészeit kevésbé terheli meg, veszi igénybe. Az alkatreszek.hu intercooler kínálatában olyan márkák találhatóak meg, mint az Alfa Romeo, a Mercedes-Benz, az Audi, a Chevrolet, Nissens stb. A Nissens intercoolerek közül igen kedvelt a Nissens Intercooler, amelyben automata kézikapcsolás lehetőség van, valamint klímás és klíma nélküli járművekhez egyaránt ajánlott. Az Alfa Romeo intercoolerek közül minőségi típus az NRF intercooler, amely 65 mm vastagságú, 202 mm szélességű és 295 mm magasságú. Ez a termék rendkívüli árgaranciával kapható!

A Renault kínálatában is találhat nagyszerű intercoolereket, ilyen például a Valea, amely most kedvezményes áron kapható és akár 2 munkanap alatt beszerezhető. Ez a termék főleg Renaul- és Dacia-Duster típusú autókhoz használható. Ha ezek a készülékek elromlanak, azonnal ellenőrizni kell a csöveket, és javítani az intercoolert, amint észreveszi a problémát. Az intercoolerek teljes választékáért és további információiért látogassa fel az alkatreszek.hu weboldalt. Ha kérdései lennének, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy a +36 62/468-444 telefonszámot tárcsázva. A Kovács Autóalkatrész webáruház 2014-ben elnyerte az Ország Boltja díjat, így biztos lehet benne, hogy csakis magas minőségi termékeket árulunk!