Minőségi fodrász szék online rendelése

Mint kiderült, a szalonszékek alapkialakítása változatlan maradt több mint egy évszázada. A 20. század fordulóján és a 21. században használt székek között az elsődleges különbség a csúcskategóriás székek beállítási technológiájában van.

Fodrász szék online várja a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie hogy megtalálhassa álmai székét. A múltban lánckerekeket, rugókat és csavarokat használtak olyan mechanizmusok felépítésére, amelyek a székeket állíthatóvá tették. Ma a legdrágább stylist székek elektromos hidraulikus emelőket használnak. Mások csak a kézi hidraulikus emelőkre támaszkodnak. A kézi vezérlésű és hidraulikát nem tartalmazó forgószékek továbbra is elérhetők olcsóbb lehetőségként a szalonok számára. Az elektromos hidraulikus szalonformázó székek a legdrágábbak a három közül, de technológiailag is a legfejlettebbek, és a legkevesebb munkát igényelnek a stylisttól. Lehetővé teszik a stylist számára, hogy egy gombnyomással vagy egy lábpedál segítségével automatikusan felemelje és leengedje a széket. A gomb vagy a pedál lenyomása és nyomva tartása mozgatja a széket, és a gomb elengedi, ha a szék a megfelelő magasságban van. Egyes székek még „memória” beállításokkal is rendelkeznek, így több gyakran használt magasságot is el lehet menteni.

Leginkább a polgárháborús képeken ábrázolt székekhez hasonlóan a kézi hidraulikus székeket általában egy lábpedál vezérli, amelyet addig pumpálnak, amíg el nem érik a kívánt magasságot. A pedál lenyomása és tartása azt eredményezi, hogy a szék leereszkedik, amíg el nem engedi a pedált. Ezeknek a székeknek gyakran vannak karjai az ülés háttámlájának döntésére is. Nem igényelnek áramot, de némi munkát igényel a stylist, hogy kézzel pumpálja a pedált. Rendelésért nézzen be a szepsegcikk.hu weboldalra.