Miért érdemes fenyőkéreg kapszulát szedni?

A fenyőkéreg nem csodaszer, de számos problémára megoldást jelenthet, ezért érdemes kipróbálni és alkalmazni. Nem egy újkeletű szer, hiszen gyógyászati célokra már több évszázada használják, különösen Észak-Amerikában és Kelet-Ázsiában.

Fenyőkéreg kapszula tele van oligomer proantocianidin vegyületekkel, amelyek rendkívül pozitív hatással vannak az emberi egészségre. Mivel a fenyőkéreg több szempontból is jótékony hatással van a szervezetre, ezért a témában számos kutatás indult. A kutatások arra a megállapításra jutottak, hogy a fenyőkéreg anyagában közel huszonnyolcféle összetevő található, melyek jelentős része a fenolok, valamint flavonoidok csoportjába tartozik. Ez azért érdekes, mert a flavonoidok az élelmiszeriparban fontos természetes íz- és színezőanyagok, továbbá antioxidánsok. A fenyőkéreg az immunrendszert is támogatja, továbbá gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. A fenyőkéreg kivonata hatásosnak bizonyult az SLE-ben, vagyis a systemas lupus erythematosusban szenvedők esetében. Az SLE egy autoimmun betegség, ami azt jelenti, hogy a szervezet immunrendszere a saját sejtjei ellen fordul.

A fenyőkéreg kapszula az SLE esetében is hatékonyan alkalmazható. Az autoimmun betegség az orvostudomány jelen állása szerint nem gyógyítható, viszont kezelhető. Ezenkívül a menstruációs fájdalom enyhítésében és a keringés javításában is hatékony. A fenyőkéreg kapszula a tüdő egészségét is javítja, ezért krónikus tüdőbetegség fennállása esetén is érdemes fogyasztani. Ezenkívül a benne lévő E- és C-vitamin javítja a tüdőfunkciókat, dohányosok esetében pedig a vérlemezke-aggregációt, így mindenképp érdemes alkalmazni. Bővebb információkért és rendelésért látogasson el a vitaminstore.hu webáruházba!