Mellfelvarrás árak, információk minden érdeklődő hölgy számára

Az idő múlásával, a szoptatással vagy akár nagyobb túlsúly elvesztése esetén a mellek megereszkednek, elvesztik régi tartásukat. Mivel a női keblek egyben a nőiességet is szimbolizáljak, sokan nehezen fogadják el, hogy fiatalkori formáiknak búcsút kell intsenek.

[wp_ad_camp_1]

Mellfelvarrás árak után érdeklődve számos nő jut arra az elhatározásra, hogy belevág a mellfelvarrásba, mely a plasztikai sebészetek egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozása. Persze kés alá feküdni nem kockázatmentes vállalkozás, így sokan igyekeznek különféle csoda krémekkel vagy tornával feszesen tartani vonalaikat, azonban ezek a módszerek nem mondhatóak hatásosnak. A mellfelvarrás azok számára is jó opció, akik idegenkednek szilikon beültetésétől. Nagyon fontos, hogy a megfelelő szakorvos kiválasztását ne kapkodja el. Érdemes egy jó hírű klinikát keresni. Látogasson el a gillplasztika.hu weboldalra és tekintse át a jó hírű klinika galériáját, amely meggyőző bizonyítékként szolgál a szakértelemről és a tudásról.

A klinikára bejelentkező páciensek a legjobb körülmények közt tudnak a műtét után lábadozni. Mellfelvarrás esetén a beavatkozás két – három órán át eltart. Ez alatt a páciens altatásban van. A műtét utáni estét megfigyelés miatt a klinikán kell tölteni. Ez alatt teljeskörű szakfelügyelet vigyázz a műtét után lábadozó páciensekre. Másnap a klinika elhagyható, azonban tilos autót vezetnie a műtéten átesett hölgynek. A bekötözött sebre figyelni kell, hogy a tisztálkodás során ne nedvesedjen át, így a hosszú fürdőzéseket célszerű nem a műtét utánra tervezni. Két hétig ágynyugalom szükséges és a váll, valamint mellizmokat terhelő mozdulatokat el kell kerülni. Ha a műtéttel kapcsolatban vagy az utána lévő időszakról bármiféle információra van szüksége, keresse fel bátran a Gill klinika csapatát.