Lélegző vakolat elérhető áron online!

A vakolat falak és mennyezetek védő- vagy dekorációs bevonatára, valamint díszítőelemek formázására és öntésére szolgáló építőanyag. A leggyakoribb vakolattípusok főleg gipszet, meszet vagy cementet tartalmaznak, de mindegyik hasonló módon működik. Létezik lélegző vakolat is, amelyről bár nem mindenki hallott, mégis nagyon fontos az építészetben.

Lélegző vakolat rendelhető a FIT kínálatából a fitinfo.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide még ma és megtekintheti a teljes vakolat készletet az árakkal együtt. A vakolatot száraz por formájában állítják elő, és közvetlenül a felületre történő felhordás előtt vízzel keverik merev, de jól használható pasztát képezve. A vízzel való reakció során a kristályosodás során hő szabadul fel, majd a hidratált vakolat megkeményedik. A vakolat viszonylag könnyen megmunkálható fémszerszámokkal vagy akár csiszolópapírral, és formázható, akár a helyszínen, akár előre kialakított szakaszok készítésével, amelyeket ragasztóval a helyükre helyezünk. A vakolat nem erős anyag; simításra, nem teherhordásra alkalmas, és vastagon dekorációként alkalmazva rejtett, általában fém tartóvázat igényelhet.

A vakolat formáinak számos más felhasználási területe is van. A hazai FIT lélegző vakolat egy nagy teljesítményű vakolat, amely gyorsan köt, légáteresztő, kiváló hőteljesítményt és jobb hangszigetelést biztosít a falaknak, miközben környezetbarát termék. Amennyiben többet tudna meg erről és megtekintené a legjobb minőségű lélegző vakolatjainkat, keresse fel még ma a fitinfo.hu weboldalt ahol teljes leírást találhat a termék illusztrációival együtt, és ha kérdéseket tenne fel nekünk a vakolatokkal kapcsolatban, erre is van lehetősége ha felveszi velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.