Különleges hodály páratlan minőségben kapható!

Védje meg állatállományát és mezőgazdasági felszerelését az időjárás viszontagságaitól hodályaink segítségével. A hodály olyan védelmet nyújt az időjárással és a nap UV-sugárzásával szemben, amelyre a gazdaságnak és juh állományának szüksége van. Át kell helyeznie juhait a terület egy másik oldalára? Nem probléma, hodályaink gyorsan fel-leszedhetők és bárhová szállíthatók.

Hodály rendelhető a gravetti.hu weboldalon, tehát megéri ide látogatni, ha ön is elgondolkodott azon hogy juhainak szüksége lenne egy minőségi hodályra amely megvédi őket az időjárási elemektől is.  Háziállatainak védelme nem kockáztatható, ezért az Ön egyedi igényeinek megfelelően készítettük el a legjobb minőségű hodályokat. A juh hodály választékunk szárazon, hűvösen és kényelmesen tartja kedvenceit a piacon jelenleg kapható egyedi készítésű menhelyek töredékéért. Különböző méretben kapható hodályaink megnyugtatják, ha nem tudja gondozni az állatait a hét minden napján, 24 órában. Ezek a sátrak egész évben hatékony védelmet nyújtanak az állatoknak a nap, szél, eső vagy egyéb időjárási körülmények ellen. Megoldást jelentenek könnyű vagy klasszikus raktárakban, csarnokokban is egyaránt.

Ezt az állattartó sátrat nagyobb állattartásra tervezték, például juhoknak. Ideális választás az állatállomány védelmére az év minden napján, legyen az nyár vagy tél. Ennek az állattartó sátornak a huzata 100% PVC anyagból készült, amely UV-védő és vízálló. A keret rozsdaálló acélból készült, ennek megfelelően rendkívül tartós. A hodály könnyen összeállítható. A szállítás tartalmaz egy tetőt, egy acélkeretet és minden egyéb tartozékot, ami a sátor felszereléséhez szükséges. Ha egy pillanat alatt menedékre van szüksége juhai számára a hordozhatóság lehetőségével, ezek ideálisak minden tenyészetben. Amennyiben többet tudna meg kattintson a gravetti.hu weboldalra.