Könyvmolyképző – a legjobb könyvek várják online!

Tudta, hogy az olvasás segíthet megelőzni az Alzheimer-kórt? Nem csak ezt érdemes tudni, hanem azt is, hogy a mindennapi élet számos aspektusát is javítja. Ilyen például a kreativitás, a memorizálás, a koncentráció, a stressz csökkentése és az új szókincs bevezetésének elősegítése, miközben szórakoztatja Önt. Tudnunk kell, hogy az olvasás a szórakozás nagyszerű módja, amely nemcsak magával ragadja, de különféleképpen előnyös is.

Könyvmolyképző könyvek várják a book24.hu weboldalon a legjobb árakkal és a legérdekesebb könyvekkel. Azt mondják, hogy ha egy átlagos diák évente 1 millió szót olvas, akkor valószínű, hogy legalább 20.000 ismeretlen szóval találkozik. Ha egy könyv olvasása közben rábukkan egy olyan szóra, amelyet nem ismer, megnő annak esélye, hogy utánanéz, ami szókincsének bővülését eredményezi. Emiatt bebizonyosodott, hogy az olvasás a legelőnyösebb módja a szókincs fejlesztésének, sokkal értékesebb, mint bármely közvetlen szókincsképzés. Az eredmények azt mutatják, hogy a hosszabb ideig tartó olvasás nagymértékben javítja a memóriát. Megköveteli, hogy az agya minden információt befogadjon, elemezze és megértse; teljes elkötelezettséget és koncentrációt igényel. Ahhoz, hogy az agya értelmezze ezt az elmébe betáplált információhullámot, az agynak nagy koncentrációt kell használnia. Ez jó edzést biztosít az agynak, megőrzi azt, és közben kiterjeszti a figyelmet.

A kutatások bebizonyították, hogy az olvasás a kreativitás fejlesztésének vezető módja. Menekülést biztosít az irodalom fantáziált világába, és segít összpontosítani. Mindezt úgy, hogy közben egy elmozdult tudatállapotba kerül, szimulálva kreativitást és képzelőerőt. Nincsenek reklámszünetek, ott állhat meg, ahol csak akar, és pontosan ugyanabban a jelenetbe térhet vissza. A könyvmolyképző könyvekért nézzen be még ma a book24.hu weboldalra.