Kávé automata – hogy ne csak az espressoban merüljön ki a kávéélmény!

A kávét manapság már számtalan módon lehet elkészíteni. Rengeteg típus, íz kombináció létezik, és a főzési eljárásban is igen nagy a választék. Ebben a témában remekül helytáll a mondás, miszerint „ahány ház, annyi szokás”.

A kávé automata berendezés lehetővé teszi, hogy a friss, gőzölgő feketét különböző variációkban kóstolhassa meg az ember. Nincsenek unalmas, megszokott ízek! Ráadásul mindezt jelentősen kedvezőbb áron érhető el, mint amennyit egy kávéházban kellene érte fizetni, ráadásul rendkívül gyorsan. Az Automatic Hungary egy Vas vármegyei vállalkozás, mely már több, mint egy évtizede kínál ügyfelei számára kávé és egyéb automata berendezéseket. Az ügyfél igényinek megfelelően van lehetőség üzemeltetésre és bérlésre is, mely lehetőségekről az automatichungary.hu oldalon többet is megtudhatnak az érdeklődők. A honlapon megtekinthetik az érdeklődők a kávé automata választékot is.

A cég felkészült a kis-, és nagy létszámú fogyasztók ellátására is, így kínálatukba ennek megfelelően kerültek bele a különböző pohárkapacitású kávé automaták. A gazdag íz választék minden gépnél garantálva van, akár 20 féle választási lehetőség is kínálkozik a fogyasztók számára. A kávé automata berendezések eltérő paraméterekkel vannak ellátva, így a legváltozatosabb méretekkel ellátott helyiségekbe is kiválóan beilleszthetőek. Megjelenésük egyszerű, esztétikus, használatuk pedig gyerekjáték. Működtetésükhöz csupán áramforrás és vízhálózat szükséges. Az automaták érmékkel működnek, de akár dolgozói kártya, bankkártya vagy plasztik kártya használatára is van lehetőség. Kérjenek árajánlatot vagy szakértői tanácsot az Automatic Hungary munkatársaitól, hogy a felállított kritériumoknak leginkább megfelelő kávé automatát szerezhessék be!