Izgalmas élmények a Mátrában

A Mátra Magyarország egyik vadregényes és hangulatos tája, amely nem véletlenül lett a kirándulók és túrázók egyik kedvenc paradicsoma. A főváros viszonylagos földrajzi közelsége még népszerűbbé teszi a kirándulók körében.

[wp_ad_camp_1]

A Márta apartman sorában kiemelkedő tulajdonságokkal bír a Borostyán Vendégház. Rendkívül családias szállóról van szó, ahol mindenki nyugalomra lelhet, megtalálhatja azt a csendet és azt a varázslatos hangulatot, amire szüksége vagy egy hosszú és fárasztó időszak után. Az átrobotolt hetek és a munkával töltött hétvégék után mi sem eshet jobban, mint egy ilyen nyugalmas kirándulás a természet lágy ölén.

A vendégház gyönyörű berendezéssel rendelkezik; a fából készült oszlopokról maga a természet közelsége köszön vissza, a cserépkályhák melegsége pedig az őszi-téli időszakban nyújt igazi élvezetet. Az apartman épülete összesen hét fő részére képes kényelmes szállást biztosítani, de igény esetén a külső faház is rendelkezésre áll, ahol további 4-6 vendég számára nyílik kényelmes szálláslehetőség. Hasznos tudni, hogy a Borostyán Vendégházat egyidejűleg csak egy társaságnak adják ki, így a vendégeknek nem kell osztozniuk másokkal a konyhán vagy a kerten.

A festői környezetnek köszönhetően a vendégház kiváló kiindulási állomás is a különböző kirándulásokhoz. A Mátrában található Magyarország legmagasabb pontja, a Kékestető, amely önmagában is kivételes élményt tartogat a túrázók számára. A nagy kiterjedésű erdőség minden évszakban csodálatos látványt nyújt; tavasszal az ébredő természet varázsolja el az ideérkező vendégeket, nyáron a hegy hűs levegője nyújt felüdülést a kánikula elől menekülő embereknek, ősszel a természet ezer színe teszi feledhetetlenné a tájat, telente pedig a fehér lankák kínálnak semmihez sem fogható látványt.