IT szolgáltatások egy egész csapat szaktudásával

Javuló üzleti eredményesség, jobb minőségű IT szolgáltatás, megosztott felelősség – mindez csak néhány az ICT Európa cégcsoportja IT outsourcing szolgáltatásainak előnyei közül. Miért választaná hát a rendszergazda jelentette egyetlen emberes szaktudást, ha akár egy egész csapat tudását is megkaphatja? Válassza Ön is az ICT Európa Holding Zrt.-t, és kezdje el a fejlődést immár gondtalanul!

[wp_ad_camp_1]

A színvonalas IT outsourcing formájában Ön olyan tevékenységeket és folyamatokat szervezhet ki, mint a szoftverfejlesztés, a helpdesk, a support, az IT-karbantartás vagy az IT-biztonság. Ezáltal elfelejtheti a különböző alkalmazásokkal és szoftverekkel járó feladatokat. De mi segítséget nyújthatunk akár a virtuális szerver alkalmazásában vagy a fizikai szerverek bérlésében is. Válasszon hát Ön is egy olyan csapatot, amely mindenre tudja a megoldást! Ne elégedjen meg egyetlen ember szaktudásával! Ráadásul ily módon a szolgáltatás leírható egyetlen költségként, nem kell többé a különböző kötelezően fizetendő járulékokkal bajlódnia.  És, hogy mindeközben ezért mit kap? Megnövelt pénzügyi, üzleti és technológiai rugalmasságot, jobb minőségű IT szolgáltatásokat, garantált szolgáltatási színvonalat és megosztott felelősséget.

Amennyiben Ön is meg szeretne szabadulni az IT alkalmazottakkal kapcsolatos adminisztratív feladatoktól, és a továbbképzésükkel kapcsolatos folyamatos energia- és költségbefektetésektől, akkor válassza az ICT Európát! Érdeklődjön ajánlataink felől honlapunkon, az icteuropa.hu-n, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@icteuropa.hu e-mail címen illetve a +36 1 33 44 279-es telefonszámon. Személyesen pedig megtalál minket Budapesten, a Fehérvári út 50-52. szám alatt, a Dexagon Irodaház harmadik emeletén.