Ismerje meg a lökéshullám terápiát és jótékony hatásait!

A lökéshullám terápia lényege alapvetően a fájdalomcsillapítás. Sajnos sokan mindennapos társként tekintenek a fájdalomra, amit különféle fájdalomcsillapító kemikáliákkal igyekeznek kordában tartani, ez azonban nem jelent hosszútávon megoldást. Érdemes inkább egy olyan forradalmi módszert kipróbálni, mint a lökéshullám terápia.

Lökéshullám terápia nagy segítséget jelent, ha állandó fájdalommal telnek a mindennapok! A kezelés egy orvosi eszközzel, a lökéshullám készülékkel történik. A lökéshullámterápia a különféle mozgásszervi panaszok esetén jelent gyógyírt. A kezelés lényege, hogy a készülék hanghullámokat bocsát ki a kezelendő területen, ahol így vérbőség jön létre. Ennek előnye, hogy a mozgásszervi funkciók előbb helyre állnak és fájdalomcsillapító hatása van. A hanghullámok hatására a gyulladást okozó lerakodott anyagok a vérárammal együtt gyorsabban elszállítódnak, így a fájdalom enyhül. A lökéshullámmal keltett energia hozzájárul az ínak, csontok és más lágyszövetek regenerálódásához, így beindul a gyógyulási folyamat.

A lökéshullám terápia nem jár semmiféle kellemetlen, nem várt mellékhatással és rövid időn belül kifejti hatását. A kezelés nem hosszú, mindössze hét-tíz percig tart. Célszerű megismételni a kezeléseket két-három naponta öt alkalommal. A lökéshullám terápia sikeresen alkalmazható vállfájdalom, izomsérülések, sarokfájdalom és izomhúzódások esetén. Mivel elhúzódó hatású a lökéshullám terápia, ezért nem ér véget a kezeléssel, hanem a kezelést követő napokban és hetekben is zajlik a szervezet öngyógyító folyamata és a szervezet sejtszinten is gyógyul. Ha bővebben tájékozódna, akkor mindenképp érdemes ellátogatni a kresak.hu weboldalra, ahol minden fontos információ megtalálható egy helyen!