HP tintapatron akciós áron webáruházból

A különböző tinták eltérő oldalkapacitással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy becsült mennyiségű szabványos dokumentumnyomtatást tudnak készíteni. A tintapatronok száma nem felel meg a kapacitásának, ez csak egy azonosítószám, amely megmondja, hogy melyik nyomtatómodellel kompatibilisek. Ehelyett a nyomtató tintapatron mérete jelzi a hozamot. Egyszerűen nézze meg a nyomtatópatron csomagolásának hátulját, vagy nézze meg a specifikációit az interneten, hogy megtudja a kapacitást – legyen az akár 190 oldal, akár 300+.

HP tintapatron kapható a patronvilag.hu weboldalon, tehát kattintson még ma ide és válogasson kedvére HP kínálatunkban. Adjon értéket nyomtatójának jó minőségű tintapatronokkal a zökkenőmentes és hosszú élettartam érdekében. Nyomtatófesték-gyűjteményünket a legjobb márkák, például a HP, a Brother, a Canon és még sok más márkával láttuk el, hogy a nyomtatóból soha ne fogyjon ki a tinta. Akár színes tintát szeretne fényképek nyomtatásához, akár a klasszikus fekete tintát szeretné használni professzionális feladataihoz és jelentéseihez – mindegy, hogy mire van szüksége, nálunk megtalálja amit keres. Nyomtasson bármit, bármikor egy kéznél lévő tintasugaras nyomtatóval. Lehetővé teszik, hogy vezeték nélkül csatlakozzon laptopjaihoz, számítógépeihez, telefonjaihoz és táblagépeihez, így a fényképek és dokumentumok nyomtatása problémamentes munka.

A jó minőségű, professzionális nyomtatás érdekében használhatja a HP nyomtatótintát tintasugaras nyomtatójához, hogy a legtöbbet hozza ki kedvenc fényképeiből. Profi tipp: Használjon vastag fényes lapokat, ha fotókat nyomtat ki, hogy bekeretezze azt. Ha olyan tintákra vágyik, amelyek sokáig kitartanak és fakulásállóak, a HP nyomtatótinta ideális választás, hogy tartós nyomatokat készítsen. Lehet, hogy nagy mennyiségű nyomtatásra van szüksége, bízzon egy lézernyomtatóban, hogy hatékonyan tudja elvégezni a munkát. Bővebb leírásért nézzen be a patronvilag.hu weboldalra.