HP eredeti és utángyártott tintapatronok

A HP a világ egyik legismertebb, legnagyobb és legsikeresebb IT cége. Kezdetben a cég legnagyobb sikere a HP200A elnevezésű precíziós audió oszcillátor volt, azóta pedig rengeteg sikert értek el és a vállalat hatalmassá nőtte ki magát. Ma már a nyomtatók és a nyomtatási kellék anyagok a legnépszerűbb termékeik.

[wp_ad_camp_1]

HP tintapatron vásárlása esetén sok vásárló nagy dilemma előtt áll, hogy vajon az eredeti vagy az utángyártott tintapatronokat érdemes inkább választani. Manapság jellemző, hogy a nyomtatók viszonylag elérhető áron kaphatók, viszont mindez nem feltétlenül igaz a tintapatronokra. Éppen ezért, aki nyomtatni akar, annak célszerű kétszer is meggondolnia, hogy tintapatront vásárol. Elsősorban az eredeti tintapatronok kaphatók drágán. Ezek megnevezése némileg zavarba ejtő, legalábbis csalóka lehet, ugyanis könnyű azt feltételezni, hogy az utángyártott tintapatronok hamisítványok. Holott ez egyáltalán nem igaz! A kettő közt az egyik legfőbb különbség a gyártó személye. Az eredeti tintapatronokat a nyomtató gyártója készíti, míg az utángyártottakat egy független gyártó.

A másik nagy különbség a kétféle tintapatron típus közt az ár. Az utángyártott tintapatronok nagyon olcsók, gyakran mindössze tizedannyiba kerülnek, mint az eredeti nyomtatási kellék anyagok. Éppen ezért, akinek nem túl vastag a pénztárcája, annak az utángyártott tintapatronok ideális választásnak bizonyulnak. Aki a minőség terén nem szeretne kompromisszumot kötni, annak azt javasoljuk, hogy válassza az eredeti tintapatronokat! Bármelyiket is választja, ha tintapatront szeretne vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a best-toner.hu webáruházba, ahol meg tudja tekinteni a széles körű kínálatot, valamint bővebb információkhoz is juthat!