Hörmann, a minőség garantált!

Ha garázskapukról, ajtókról, meghajtásokról van szó, akkor a Hörmann márkanév előbb-utóbb szóba kerül. Nem csoda, hiszen az említett piacon Európa piacvezető brandjének számít. Az 1935-ös alapítás óta a cég meghatározó a nyílászáról terén. Német cég lévén nem csoda, hogy kiváló minőségű termékek széles választékát kínálják a vásárlóknak.

[wp_ad_camp_1]

A Hörmannról itt érhet el bővebb információkat! A német minőség említésére a többség felsőkategóriás, kiváló minőségű termékekre gondol. Ez a nyílászárók terén sincs másként. A Hörmann márkanév még ennél is több, különösen úgy, hogy nyolcvanöt év tapasztalattal rendelkeznek. A Hörmann garázskapu gyakorlatilag szókapcsolattá vált. Ha garázskapuról, meghajtásról vagy ajtóról van szó, akkor előbb-utóbb szóba kerül a Hörmann márkanév. A magyar vásárlók előszeretettel választják a márka kiváló minőségű termékeit. A Hörmann nem csak az öreg kontinensen, hanem világ viszonylatban is jelentős, ugyanis a világ legnagyobb ajtógyártója, európai viszonylatban pedig piacvezetők. A Hörmann tíz országban huszonhat ultramodern gyárban végzi a gyártást és több, mint hatezer alkalmazottal rendelkezik.

A Hörmann dollárban kifejezve is milliárdos nagyságrendű bevételekkel rendelkezik, ami jól mutatja nagyságát. Korábban nem más, mint a Forma-1-es legenda, az autóversenyző Michael Schumacher volt a Hörmann reklámarca. Ha Hörmann terméket vásárol, akkor biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű terméket kap kézhez. A folyamatos fejlesztéseknek és innovatív megoldásoknak köszönhetően a Hörmann folyamatosan tartja a lépést a változó igényekkel. A Hörmann nyílászárók magas biztonsági fokozattal rendelkeznek, ami ma már gyakorlatilag elvárás a vásárlók részéről. A Hörmann nyílászárókban biztosan nem fog csalódni!