Honey Bebish baba pelenka Extra magasított peremmel a szivárgás megakadályozása érdekében

Egy újszülött számára mindig azt keresi, ami biztonságos és egészséges a szelíd bőre számára. Ha újszülöttje pelenkájáról van szó, akkor is a legjobbra kell törekedni és olyan pelenkát választani, ami magasított peremmel rendelkezik. Kartal Murat az ügyvezető tulajdonos cégünknél, aki minőségi pelenkákat gyárt a legelérhetőbb áron.

[wp_ad_camp_1]

Honey Bebish baba pelenka Extra magasított peremmel a szivárgás megakadályozása érdekében rendelhető kedvezményes áron a pinesmart.hu weboldalon ahol megtalálhatja a Fresh Mesh, Mors, Wipest termékeket is. A egy fejlett változat, amely nedvszívó anyagból készül, hogy felszívja a csecsemő hulladékanyagát anélkül, hogy nedvesen érezné magát ezután. Száraz és hidratált állapotban tartja a baba érzékeny bőrét. Csökkenti a kiütések előfordulását a baba bőrén. A pelenka könnyű és nagyon kényelmes a baba számára, mivel könnyen viselhető is. A pelenka egyszeri használatra szolgál. A pelenka jobban felszívja a folyadékot, mint a pamut pelenka. Légáteresztőek is, és megtartják a baba bőrének nedvességét. Gyakori vizelés esetén azonnal ki kell cserélni a pamut pelenkát, de a mi pelenkáink pelenka esetén csak akkor kell cserélni, ha az tele van és nehéz lesz. 4-5 órán keresztül működik, így érdemes kipróbálni.

A pelenka szárazon tartja a baba bőrét, és nem vezet gyakori kiütésekhez, miközben a pamut pelenkák nem képesek felszívni a folyadékot, és ez kiütésekhez vezethet a baba bőrén, ha nem cserélik azonnal. A mi pelenkánk nedvszívóbb, mint a szövetpelenka, és ez teszi győztessé. Anyaként óvatosabbnak és körültekintőbbnek kell lennie, ha pamut pelenkát használ, mivel kevésbé nedvszívó, és ha nem cseréli azonnal, bőrfertőzésekhez és kiütésekhez vezet. Csecsemője kényelmes alvást fog tapasztalni a hosszú éjszakai órákban a pelenkánk rendszeres használatával. A Kartaltex Group Magyarországi kizárólagos importőr és forgalmazó. Amennyiben többet tudna meg kattintson a pinesmart.hu-ra.