Háztartás – Elektronika és egyéb termékek online!

A digitális hőmérő egy olyan eszköz, amellyel a test hőmérsékletét ellenőrizheti. Amikor a baba láz jeleit mutatja, először egy hőmérőhöz kell folyamodnia, hogy ellenőrizze a baba hőmérsékletét. A csecsemő hőmérsékletének mérése azonban zavaró lehet az újdonsült szülők számára. A különböző típusú hőmérők alapos ismerete segít a megfelelő választásban.

Háztartás – elektronika várja a digitalbazis.hu weboldalon ahol minőségi digitális hőmérőket rendelhet méghozzá kedvezményes áron. A digitális hónaljhőmérővel könnyen ellenőrizhető az 5 év alatti gyermekek hőmérséklete. Ezt a hőmérőt közel egy percre a gyermeke hónaljába kell helyeznie, hogy pontos hőmérsékletet kapjon. A legtöbb ilyen digitális hőmérőhöz a gyártó utasítása tartozik, ami megkönnyíti a használatát. Helyezze a fülhőmérőt a baba fülébe, hogy érzékelje a hőmérsékletét. Ennek a digitális baba hőmérőnek csak egy másodpercre van szüksége a hőmérséklet leolvasásához, de nagyon drága. Ezenkívül a fülhőmérőt a megfelelő pozícióba kell helyezni a fülben a pontos leolvasás érdekében. A homlok hőmérője a homlok temporális artériájának letapogatásával mér. A hőmérő leolvassa a fejből származó infravörös hőt, hogy meghatározza a baba hőmérsékletét. A homlokhőmérő a legkényelmesebb.

Üveg- és higanyhőmérő: Ez a típusú hőmérő egy cső alakú üvegből áll, amelyben higany található. Úgy működik, hogy a hőmérőt a baba nyelve alá helyezi, hogy rögzítse a hőmérsékletet. Bár a hőmérő pontosan rögzíti a hőmérsékletet, mindig fennáll a higanynak való kitettség veszélye. Így az ilyen típusú hőmérőket manapság alig használják. Az automata hőmérő egy gombnyomással működtethető, és 30 másodperc után automatikusan kikapcsol. Ha a baba hőmérséklete meghaladja a 38 Celsius-fokot, a hőmérő riaszt. Amennyiben digitális hőmérőt keres nézzen be hozzánk a digitalbazis.hu weboldalra.