Hatásos lázcsillapító gyógyszerek

Valószínűleg láza van, ha a hőmérséklete legalább 38 ° C fokos. A normál hőmérséklet 36-37 ° C körül mozog, bár ez függ az életkorától, attól, hogy éppen mit csinált, valamint függ a napszaktól és a mérés módjától.

[wp_ad_camp_1]

Lázcsillapító kapható a gyogyline.hu weboldalon, ha önnek is láza van és kellemetlenül érzi magát emiatt. Weboldalunkon széles kínálatban találhat jobbnál jobb lázcsillapítókat. Ha magas a hőmérséklete, akkor számos dolgot tehet az állapot kezelése érdekében a lázcsillapítón kívül: fontos, hogy jól hidratált maradjon, igyon sok tiszta alkoholmentes folyadékot. A jégtömbök vagy a jeges italok nyugtatóak lehetnek. Viseljen könnyű ruházatot és kerülje takarók vagy paplanok használatát az ágyban, mivel ez túlságosan felforrósíthatja és megnövelheti a hőmérsékletét. Tartsa a szobát kényelmes hőmérsékleten. Pihenjen és kerülje a komoly tevékenységet, amíg tünetei elmúlnak. Kerülje a hideg fürdőt vagy a nedves törölközős borogatást – ez tulajdonképpen még rosszabbá teheti Önt vagy gyermeke állapotát. Keresse fel orvosát, ha a láza nem múlik el, vagy aggódik emiatt. Ha kényelmetlenséget tapasztal, fontolja meg a paracetamol, vagy ibuprofen használatát.

Bármely gyógyszer szedése előtt ellenőriznie kell, hogy biztonságos-e szedni őket bármilyen más betegséggel, bármely más szedett gyógyszerrel, vagy ha terhes, netalán szoptat. Hőmérővel gyorsan és egyszerűen megmérheti valaki hőmérsékletét. Ellenőrizze, hogy a hőmérő tiszta-e, és először olvassa el a gyártó utasításait. Vásárolhat hőmérőt gyógyszertárból vagy szupermarketből. Ha rendelkezésre áll, javasoljuk a digitális hőmérő használatát. Digitális hőmérőkkel bármelyik hónaljból mérhető valaki hőmérséklete. Hónalj leolvasásakor: helyezze a hőmérőt közvetlenül a hóna alatti bőrhöz. Tartsa a karját finoman a testhez, aztán pedig olvassa le a hőmérsékletet. Láz ellen a legjobbak a gyogyline.hu weboldalon kapható készítmények ezért megéri ide látogatni.