Gyűjtő szállítás kedvező áron!

A gyűjtő szállítás keretein belül az MXP futárszolgálat lehetőséget ad arra, hogy több kisebb csomagot kedvezményesebb áron szállítsunk ki a címzetthez. A feladott küldeményeket a következő munkanapon kiszállítjuk a megadott helyre. A kiszállítás 8 és 17 óra között történik, és az összes szolgáltatásunk közül a gyűjtő szállítás a legkedvezőbb árú mind közül.

[wp_ad_camp_1]

Gyűjtő szállítás elérhető tehát megfizethető áron a mixpakk.hu weboldalon. A gyűjtő szállítás olyan megrendelőknek ajánlott, akiknek nincsenek sürgős csomagjaik, vagyis nem kell rögtön a feladás napján megérkezniük a megadott címre, valamint ez a szolgáltatás azoknak is kedvező lehet, akik csökkenteni szeretnék költségeiket. Az 1 munkanapos határidőre viszont cégünk garanciát vállal. Ha szállítást szeretne igényelni, akkor rendelését legkésőbb délután 2 óráig kell megtennie, hogy még aznap tudjuk felvenni a csomagot. Folyamatos napi megrendelés esetén cégünk arra is lehetőséget ad, hogy egy előzetesen egyeztetett időpontban vegye fel a futár a csomagot.

Legkésőbb délután fél 4-ig meg kell történjen az átvétel mindenképpen, amennyiben később kapjuk kézhez a csomagokat, futárszolgálatunk csak másnap tudja megkezdeni a csomag kiszállítását. A szállítási költség független a távolságtól, viszont függ a csomag súlyától. Amennyiben többet szeretne megtudni a gyűjtő szállításról, vagy már szolgáltatásainkról olvasna bővebben, mindenképp látogassa fel weboldalunkat a mixpakk.hu-t, hiszen itt talál bővebb leírást mindenről. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@mixpakk.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 336 60 29 telefonszámot és csapatunk visszajelez önnek, illetve válaszol minden kérdésre, amely szállítási szolgáltatásainkkal kapcsolatos.