Fog implantátum beültetés – az új implantátum

A fogak elvesztése igazi trauma lehet, azonban szerencsére ma már van lehetőség a pótlásukra. Az elmúlt évszázadban az egészségügy is hatalmas változásokon ment keresztül és egyre több lehetőség nyílt a fogak pótlására is.

[wp_ad_camp_1]

Fog implantátum beültetésével újra teljes fogsora lehet, így nem kell attól tartania, hogy vajon látják – e a hiányt beszéd vagy mosolygás közben. Az implantátumok ráadásul biztonságosak és akár teljes fogsor pótlására is lehetőség van. Ugyanakkor meg kell említenünk, hogy az implantátumok tekintetében is történtek változások, ugyanis Stephan Ihde és egy több, mint 60 év tapasztalattal rendelkező svájci cég fejlesztéseinek köszönhetően ma már elérhető a piacon az azonnali terhelésű implantátum, melyet előszeretettel választanak a beavatkozásokhoz. Robbanásszerű népszerűsége elsősorban a gyorsaságának köszönhető. 72 órán belül korona kerülhet az implantátumra, 3 nap után pedig szilárd ételt is képes rágni a páciens, így nem szokik el a rágás érzetétől.

Az azonnali terhelésű implantátum extrém sorvadt állkapocs esetén is alkalmazható. Ezenfelül dohányosok és cukorbetegek számára is használható. Az implantátum használatával rengeteg időt, valamint ezáltal pénzt is megspórolhat. A hagyományos implantátumok során akár 8 – 25 alkalommal is kezelni kell a beteget, az azonnali terhelésű implantátumok esetében ez mindössze 3 – 8 alkalmat jelent az eset súlyosságától függően. Ezenkívül a kezelések időtartama is jóval rövidebb. Ha további információk érdeklik az azonnali terhelésű implantátumokat tekintve, akkor érdemes ellátogatni a Relax Dental Center weboldalára, ahol további hasznos információk várják. Ezenfelül a további szolgáltatások tekintetében is tájékozódhat.