Értékesítő közvetítés a www.salesjob.hu-n!

A Salesjob már 10 éve foglalkozik értékesítők illetve marketing szakemberek kiválasztásával, és ez alatt a 10 év alatt már 1700 sikeres projektet vittünk véghez. Toborzó csapatunk legnagyobb része olyan szakemberekből áll, akik jártasak a kereskedelemben, így tudják, hogy milyen is kell, legyen egy jó értékesítő. További információkat a salesjob.hu weboldalon találhat.

[wp_ad_camp_1]

A http://www.salesjob.hu weboldalon tehát magas szintű értékesítő toborzás folyik. Cégünk 10 éve csak arra fókuszál, hogy a legnagyobb cégeknek és a kisvállalkozásoknak megtalálhassuk a legmegfelelőbb értékesítőt vagy marketing szakembert. Azokat, akiket értékesítő pozícióra szánunk, szituációs gyakorlatoknak vetjük alá, és így kiderül, hogy ki az, aki rátermettebb, és aki készen áll a komolyabb értékesítői feladatok elvégzésére. Ha önnek sürgősen szüksége van egy marketinges szakemberre vagy egy értékesítőre, mi képesek vagyunk megtalálni önnek a legmegfelelőbbet akár 10 nap leforgása alatt. Ha tehát ön is éppen ilyen szakembereket és értékesítőket keres, akkor mindenképpen érdemes lehet felvenni velünk a kapcsolatot.

Cégünk azért jött létre hogy segítsen más cégeknek megtalálni a tökéletes munkaerőt, ezért pedig mindent megteszünk. Minden munkaerőre, aki kiválasztunk 2 éves garanciát vállalunk, de ritkán van csak panasz azokra, akiket mi választunk ki, hiszen már a szituációs gyakorlatok során kiderül, hogy ki az, akiben több van. Amennyiben tehát ön is sürgősen értékesítőt vagy marketinges szakembert keres, mindenképpen érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a salesjob.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, erre is van lehetősége, csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@salesjob.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 211 2161 telefonszámot.