Életjáradék kötvények a legjobb helyen!

Noha az adók és a kamatlábak elvehetik az életjáradékok fényét, a pénzügyi tervezők azt javasolják, hogy a járadékokat kis adagokban vásárolja meg. Ugyancsak pozitívnak tartják a járadék likviditásának hiányát, mivel ez segít megőrizni a kötvénytulajdonos nyugdíjas korpuszát.

[wp_ad_camp_1]

Az életjáradék tervek nyugdíjtermékek, ellentétesek az életbiztosítással. Ha nehezen megkeresett pénzét hosszú távú nyugdíjazási szükségletek kielégítésére kívánja befektetni, akkor a járadéktermék lehet a válasz. Bővebben erről az eletjaradekhivatal.hu weboldalon olvashat. Az életjáradék-tervben egy személy átalányösszeget vagy rendszeres részleteket fizet az adott időszakban annak érdekében, hogy rendszeres kifizetéseket kapjon, amíg él, vagy előre meghatározott időtartamra. A biztosítótársaságok befektetik a pénzét, és visszafizetik a kifizetésként keletkezett jövedelmet, amikor nyugdíjba megy. Az életjáradék-terv fedezi pénzügyi kockázatait azzal, hogy segít a rendszeres fizetésben a kényelmes megélhetés érdekében. Ha azt szeretné, hogy az életjáradék-kifizetések azonnal megkezdődjenek, választhatja az „azonnali járadék-tervet”.

De ha a rendszeres nyugdíjkifizetéseknek egy meghatározott időszak után (általában nyugdíjazás után) kell megkezdődniük, választhat egy „halasztott járadéktervet” más lehetőségek közül, de már 45 vagy 50 éves korában vásárolhat járadéktervet.  A járadék megkezdésének legjobb kora 70 és 75 között van, ami lehetővé teszi a maximális kifizetést. A járadékok megtérülési rátája a befektetési életjáradék-tervtől függően változik. Az egyik legnépszerűbb lehetőség az „életjáradék”, amelynek megtérülési ára úgy működik, hogy a befektető életre szóló jövedelemre tesz szert. Amennyiben többet tudna meg az életjáradékokról, nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk az eletjaradekhivatal.hu weboldalra.