E27-LED – Régi korokat idézve

A LED izzók számtalan előnnyel rendelkeznek, így nem csoda, hogy előszeretettel vásárolják meg az emberek. A LED izzók töretlenül őrzik piacvezető helyüket évek óta. A számtalan előnynek köszönhetően sokkal jobban jár a vásárló ezekkel az izzókkal, mint a hagyományosokkal. A LED izzók által otthona kiválóan fényárba borítható.

[wp_ad_camp_1]

E27-LED – A LED izzók egyik nagy előnye, hogy sokkal gazdaságosabbak, mint a hagyományos izzók. A LED izzók ugyanis kiemelkedően hosszú élettartammal rendelkeznek, körülbelül ötvenezer órányival. Összehasonlításként egy átlag fénycső esetében ez nyolcezer óra, izzók esetében ezer-kétezer óra, míg egy kompakt fénycső esetében tíz-tizenötezer óra. Tehát megéri a bevásárló kosárba LED izzót helyezni, mivel hosszútávon sokkal jobban jár vele. Ráadásul a LED égő sokkal kevesebbet fogyaszt, mint más fényforrások. Emellett számtalan más előnye is van annak, ha LED izzót használ. Például a LED izzó gyakorlatilag bármilyen színű és színhőmérsékletű világításra képes. Egy hagyományos izzóról ez a legkevésbé sem mondható el. Különösen az olyan helyiségek esetében ajánlott a LED izzók használata, ahol gyakran van fel- és lekapcsolva a villany, ugyanis a LED izzó számára ez sem jelent problémát, a gyakori kapcsolgatás nem csökkenti az izzó élettartamát. Ennyi előny láttán nem is kérdés, hogy a LED izzókat érdemes preferálni a többi izzóval szemben. Ha szeretne kiváló minőségű izzót vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a vled.hu webáruházba és megtekinteni a hatalmas kínálatot.

E27 LED
E27 LED

E27-LED – Érdemes ezt választani!

Ha egy igazán különleges LED izzót szeretne vásárolni, akkor érdemes a E27-LED izzót választani. Az E27-es foglalatú izzó különlegessége, hogy Edison-menet szerinti szabvány szerint készült. Az 1880-ban szabadalmaztatott, majd a későbbiek során védjegyezett foglalatot Edison nevéhez köthetjük, annak idején ő találta fel. A legjobb, hogy az ilyen foglalatú izzók cseréjéhez egyáltalán nem szükségeltetik szaktudás, bárki könnyedén ki tudja cserélni biztonságosan. Ha szeretne bővebben tájékozódni a E27-LED kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a vled.hu webáruházba és megtekinteni a széleskörű választékot. Ez a különleges izzó hosszú ideig fogja garantálni otthonában a fényt. A vled.hu webáruházban minden szükséges információt megtalál, amit a LED-ekről tudni érdemes.