Domain beszerzése jó áron!

A domainkezelés kulcsfontosságú eleme a márka védelmének a mai digitális világban. Nem túlzás azt állítani, hogy a domain neve maga a vállalkozás. A gyenge domainkezelés mindenféle problémához vezethet vállalkozása számára, beleértve a cybersquatting-ot, az üzleti megszemélyesítést és az eladások elvesztését. Ebben a cikkben megvitatjuk, mi az a domainkezelés, és miért fontos.

Domain név elérhető az awh.hu weboldalon ezért ha regisztrálni szeretne egy új domain nevet, itt a helye nálunk. A domainnév-kezelés a domain portfólió külső fenyegetésekkel szembeni védelmének folyamata, valamint annak biztosítása, hogy minden domain névnek aktuális regisztrációja van. A domain tulajdonosoknak képesnek kell lenniük a regisztráció megújítására és a tárhelyszolgáltató elérésére. Ezenkívül hozzá kell férniük a domain névszerverekhez, amelyek összekapcsolják a webhelyeket olyan szolgáltatásokkal, mint az e-mail szolgáltatók és a Google keresési teljesítménye és hirdetési eszközei. Ne feledje, a domain nem egyenlő a webhellyel. A domain egy webhely neve, ezért identitást ad neki. Az emberek csak a megfelelő domain nevet tartalmazó URL-vel találhatják meg webhelyét. Gondoljon a domain név regisztrációjára, mint arra a kulcsra, amellyel az ügyfelek hozzáférhetnek egy vállalat webhelyéhez. Még a legkiterjedtebb webhely is offline állapotba hozható, ha probléma van a domainnel.

Egyes vállalkozások sokféle domaint regisztrálhatnak, hogy megakadályozzák a versenytársakat vagy a bűnözőket abban, hogy meghamisítsák a domainjüket. Fontos a több domain nevet tartalmazó portfólió megfelelő kezelése. Ha egy domain lejár, a viszonteladó megvásárolhatja azt, és magas díjat számíthat fel a vállalkozástól a visszavásárlásért. További részletekért keresse fel az awh.hu weboldalt.