Csoportos utasbiztosítás az egész családnak

Azoknak az embereknek, akik ugyanazon az útvonalon utaznak tíz vagy annál több utazó csoportjával, csoportos utazási biztosítási tervet érdemes vásárolniuk. A csoportos biztosítás ugyanúgy működik, mint az egyedi terv, de tíz vagy több utasra vonatkozik egyetlen kötvény alapján.

[wp_ad_camp_1]

Csoportos utasbiztosítás számos előnnyel elérhető az axa-assistance.hu weboldalon tehát nézzen be hozzánk, ha ön is nagyobb csoporttal utazik, hiszen sokkal jobban megéri egységes kötvényt használnia mindenkinek, mint egyenként mindenkinek megkötni különböző kötvényeket. Az átfogó csoportos utazási biztosítási tervek széles körű fedezetet tartalmaznak, amelyek nyugalmat árasztanak az utazóknak. Megkönnyítjük az online csoportos utazási biztosítás árajánlatait és megvásárlását. A vészhelyzetek váratlanul következnek be, ezért célszerű 24 órás orvosi védelmet biztosítani utazás közben. Ez magában foglalja az orvosi evakuálást és a sürgősségi orvosi ellátást. Az egészségügyi problémák mellett a csoportos utazási biztosításnak a személyes vagyont is meg kell őriznie. Például a biztosításnak ki kell terjednie a poggyász és egyéb személyes tárgyak elvesztésére vagy ellopására. Végül a csoportos utazásbiztosításnak meg kell védenie az utazókat a lemondási díjaktól, az utazási késésekkel vagy egyéb pénzügyi veszteségeket okozó körülményekkel szemben.

Ha egy utazó csoport tíz vagy több emberből áll, akik ugyanarra a célállomásra mennek együtt, az ilyen típusú biztosítás megszerzése megfizethető és egyszerű módja annak, hogy védelmet szerezzen az utazás előtt. Gyakran a csoportos utazási biztosítás vonzó árral jár, különösen az idősek vagy a felnőttekkel utazó gyermekek számára. Az árak az utazástól függően változnak, de nagyrészt az életkor, az utazás hossza és az utazási költségek függvénye. További információkért mindenképpen megéri felkeresni az axa-assistance.hu-t.