Comedy central online műsorai

A Brickleberry egy amerikai animációs sitcom, amelyet Waco O’Guin és Roger Black készített a Comedy Central alapvető kábelhálózatához. O’Guin, Black és a humorista, Daniel Tosh által készített sorozat a parkőrök csoportját követi, miközben napjaikat végigdolgozzák a kitalált Brickleberry Nemzeti Parkban. A műsort a comedy central műsorai között is megtalálja.

[wp_ad_camp_1]

Comedy central műsor megtalálható teljesen díjtalanul a musor.tv weboldalon, ráadásul ha ide látogat, akkor sorban sem kell majd állnia az újságárusoknál műsorújságért. A sorozat a parkőrök csoportját követi, akik a kitalált Brickleberry Nemzeti Parkban dolgoznak, az Illinois-i Driftless régióban, Hazelhurst közelében. Steve egy túl magabiztos, bambuló parkőr, aki túl komolyan veszi önmagát és munkáját. Annak ellenére, hogy több éve a „hónap dolgozója” volt a Brickleberry-nél, úgy tűnik, nem rendelkezik jó képességekkel vagy akár józan ésszel. Stevenek „A hónap rangja” cím a mindenséget jelenti és mindent megtesz annak megtartása érdekében. Rendkívüli intelligenciahiánya ellenére nagyon jól ismeri a Brickleberry parkot, mert édesapja szintén Brickleberry ranger volt, így Steve-t a parkban nevelték. Gyerekkora óta arról álmodozott, hogy a Brickleberrynél fog dolgozni, hogy apja nyomdokaiba lépjen.

Woodrow „Woody” Wayland Johnson Woody 55 éves, parkőr, katonai háttérrel. A „Crippleberry” epizódban megemlíti Steve-nek, hogy technikailag háborús bűnös. A Brickleberry-nél végzett 30 éves karrierje alatt vezetőőrként dolgozott. Steve apjával dolgozott, de soha nem kereste, amikor Jonah eltűnt. Mindig a park érdekét tartja szem előtt, és küzd, hogy bármilyen módon növelje a fogyó turisztikai számokat. Az egyik epizódban véletlenül bevallja Malloy-nak, hogy amikor édesanyja meghalt, apja arra kényszerítette, hogy fehérneműbe öltözzön, ami arra utal, hogy apja szexuálisan bántalmazhatta. Amennyiben önt is érdekli a sorozat nézzen be a musor.tv weboldalra.