Black Friday idén is számtalan üzletben!

A Black Friday a nők egyik kedvenc eseménye. A karácsony az év egyik legköltségesebb ünnepélye, azonban a Black Friday akcióinak segítségével elkerülhető, hogy a teljes családi vagyon rámenjen a karácsonyi ajándékok beszerzésére.

[wp_ad_camp_1]

Black Friday minden évben megrendezésre kerül, nem túlzás kijelenteni, hogy ez az esemény ma már hagyománnyá vált. Minden évben hatalmas akciókkal készülnek a résztvevő üzletek Black Friday napján, így aki nem akarja lenullázni magát az új évre, annak érdemes élni a Black Friday adta akciós lehetőségekkel. A Black Friday időpontja november végére esik, azonban nem rendelkezik állandó időponttal. Ennek oka, hogy a Hálaadást követő péntekre esik. A kereskedők és értékesítők rájöttek, hogy ezen a napon magasabb a vásárló kedv, így az árakat is lejjebb vitték. A Black Friday, vagyis fekete péntek elnevezés viszont nem tőlük származik, hanem a philadelphiai rendőrségtől eredeztethető. Ezen a napon ugyanis rendszeresen nagy dugók és az utcán hosszan kígyózó sorok voltak jellemzők. Mindez a mai napig megmaradt. Sőt, gyakran látni videófelvételeken, ahogy egy-egy akciós termék felett verekednek az emberek.

Magyarországon jóval szolidabban zajlik az esemény, nem jellemző, hogy emberek egymásnak esnek egy-egy termék miatt. A Black Friday alapvetően csak egy napig tart, viszont sok üzlet egész hétvégére kiterjeszti az akciókat. Ha szeretne Ön is sok pénzt megtakarítani, akkor érdemes ellátogatni kedvenc üzleteibe Black Friday napján! Ha szeretné látni, hogy mely üzletek vesznek részt az akcióban, akkor érdemes ellátogatni a black.friday.hu weboldalra, ahol a megvásárolható akciós termékek típusait is meg tudja tekinteni. A black.friday.hu weboldalon tájékozódhat az idei Black Friday pontos időpontjáról is!