Biztonságos SSL tanúsítványok jó áron

Az SSL-tanúsítvány fontos információkat jelenít meg a webhely tulajdonosának ellenőrzéséhez és a webforgalom SSL/TLS-sel történő titkosításához, beleértve a nyilvános kulcsot, a tanúsítvány kibocsátóját és a kapcsolódó aldomaineket.

SSL tanúsítványok elérhetőek az awh.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket és mindent megtalál a tanúsítványokkal kapcsolatban. Az SSL-tanúsítványok lehetővé teszik a webhelyek számára, hogy HTTP-ről HTTPS-re váltsanak, ami biztonságosabb. Az SSL-tanúsítvány a webhely eredeti szerverén tárolt adatfájl. Az SSL-tanúsítványok lehetővé teszik az SSL/TLS titkosítást, és tartalmazzák a webhely nyilvános kulcsát és a webhely azonosítóját, valamint a kapcsolódó információkat. Az eredeti kiszolgálóval kommunikálni próbáló eszközök erre a fájlra hivatkoznak a nyilvános kulcs megszerzéséhez és a szerver azonosságának ellenőrzéséhez. A privát kulcs titkos és biztonságos. Az SSL-hez használt nyilvános és privát kulcsok alapvetően hosszú karaktersorozatok, amelyeket az adatok titkosításához és aláírásához használnak. A nyilvános kulccsal titkosított adatok csak a privát kulccsal dekódolhatók. Egy webhelynek SSL-tanúsítványra van szüksége a felhasználói adatok biztonságának megőrzése, a webhely tulajdonjogának ellenőrzése, és a támadók megakadályozása érdekében, hogy hamis verziót hozzanak létre a webhelyről, és elnyerje a felhasználók bizalmát.

Titkosítás: Az SSL/TLS titkosítás az SSL-tanúsítványok által lehetővé tett nyilvános-privát kulcs párosítás miatt lehetséges. Az ügyfelek (például a webböngészők) megkapják a TLS-kapcsolat megnyitásához szükséges nyilvános kulcsot a kiszolgáló SSL-tanúsítványából. Hitelesítés: Az SSL-tanúsítványok ellenőrzik, hogy az ügyfél a megfelelő kiszolgálóval beszél-e, amely valójában a domain tulajdonosa. Ez segít megelőzni a domainhamisítást és más típusú támadásokat. További részletekért nézzen be az awh.hu-ra.