Biztonságos hüvelyszűkítő kezelés lézerrel

Nem titok, hogy a szülés egyes nőknél komoly hüvelytágulást is okozhat, amely igencsak kellemetlen lehet mindenféle szempontból. Szerencsére a modern technológiának köszönhetően erre a kellemetlen problémára is találtak egy nem sebészi beavatkozás megoldást.

[wp_ad_camp_1]

Megbízható és biztonságos hüvelyszűkítő kezelés lézerrel! Óriásinak hangzik, de valójában mi is ez a dolog? Jóváhagyott és megbízható kezelés, amely az IntimaLase nevet kapta és amelynek célja a hüvelyi terület szorosabbá tétele lézerek segítségével. A belvarosiorvosicentrum.hu honlapján többet olvashat, amely az IntimaLase kezelést alkalmazza a hüvely szűkítéshez. Az eljárás legkorszerűbb, minimálisan invazív járóbeteg-megoldás, amely magában foglalja a CO2 lézer technológiát, hogy optimális eredményeket biztosítson a nőies igényekhez. A hüvelyszűkítésen kívül ezek a lézerek harcolni tudnak a hüvelyszárazság és az inkontinencia ellen is. Még az alacsony libidó ellen is segíthetnek, bár ezt az állítást még nem igazolták tudományosan.

A BOV egy nőgyógyászati ​​klinika is, amely a hüvelyi gyógykezelések mellett a IntimaLase kezeléseket is végzi. A nőgyógyász megvizsgálja a medencét, majd elkezdi a kezelést, amely magában foglalja egy frakcionált CO2 lézer behelyezését a hüvelybe, körülbelül négy-hat centiméter mélyen. Bekapcsolása után a lézersugár körülbelül 0,5 mm-re hatol át a hüvely falába, olyan mélyen, hogy elérje a bőr szintjét, ahol a kollagén képződik. A kezelés meghúzza a hüvely falait, ami fokozza a szexuális élvezetet, helyreállítja a szövet tónusát és növeli a véráramlást is, ami egyébként erősíti a húgyhólyagot és húgycsövet körülvevő támasztó ligamentumokat is. Forduljon hozzánk bizalommal, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal további információkért!