Betegszállítás jó áron elérhető online is!

Betegszállítási szolgáltatásaink magukba foglalják a következőket: otthonról a rendelőbe szállítást, otthonról a kórházig szállítást, otthonról rokonokhoz szállítást, valamint otthonról külföldre is szállítunk igény szerint. Hozzánk viszont akkor is bátran fordulhat, ha nem kedveli a tömegközlekedési eszközöket és nem érzi magát biztonságba ezeken.

[wp_ad_camp_1]

Betegszállítás jó áron elérhető a betegszállítás.eu weboldalon, és ha önnek is van olyan ismerőse, aki betegszállításra szorul, akkor érdemes lehet felvenni a kapcsolatot velünk. Mi minden körülmények között biztosítjuk az ajtótól-ajtóig szállítást, ami előnyös lehet több esetben is. Gyakran előfordul, hogy egy kezelésre egy héten több nap is el kell menni, vagy éppen a hét minden napján, ilyenkor viszont csak kevesen fekszenek be szívesen a kórházba, a legtöbben otthon szeretik tölteni az éjszakát, és mi ebben tudunk segíteni, tehát ha önnek is naponta kezelésre kell járnia viszont otthon szeretni aludni a saját ágyában, akkor mindenképpen forduljon hozzánk segítségért.

További információkért és részletekért nem árthat fellátogatni weboldalunkat a betegszállítás.eu-t és itt bővebb leírást olvashat egyéb szolgáltatásainkról is, például a vérszállításról, a házi betegápolásról, illetve a házi gondozásól is. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk vagy igénybe venné valamelyik szolgáltatásunkat bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a medical@szbservices.eu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 596 1206 telefonszámot és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. A betegszállítás sok esetben jól jöhet, ezért ha valamelyik családtagja nehezen mozog, viszont el szeretne jutni az orvoshoz, akkor érdemes hozzánk fordulni.