Az eldugult lefolyó tisztítására hívjon szakembert!

A legtöbb esetben a lassan lefolyó csatornákat egy dugattyúval vagy lefolyó tisztítóval lehet kezelni. Jellemzően a haj eltömődik, vagy valami más például zsiradékok, olajok. Előfordulhat azonban, hogy időnként újra lassan folyik le. Ez azt jelezheti, hogy valami komolyabb dologról van szó. A régi csövek néha segítségre szorulnak, ehhez pedig speciális berendezésekre van szükség. Mivel a régebbi csövek törékenyebbek lehetnek, ezért mindig az a legjobb, ha egy profi kezeli a helyzetet.

[wp_ad_camp_1]

Katt ide az összes részletért és itt megtalálhatja majd elérhetőségeinket is az árakkal együtt. Ha a mosogatóból, a WC-ből vagy a zuhany leeresztéséből furcsa hangok hallatszanak, akkor valószínűleg eltömődött lefolyóról van szó. Az elakadások idővel felhalmozhatnak, és amikor levegő kerül a rendszerbe, akkor hallhatja a furcsa zajokat. Míg ezek közül néhány egyszerű dugulás, nem mindig könnyű kezelni őket. Egy másik lehetőség az, hogy egy eltömődött szennyvízcsatorna gázokat bocsát ki a csövekben. Ez hasonló hangokat eredményez. Mindkét esetben valószínűleg a vízvezeték-szerelő lesz a legbiztonságosabb megoldás. A bőrsejtek, a haj, a fogkrém és más olyan anyagok, amelyek lekerülnek a csatornába végül baktériumokat gyűjthetnek össze.

Ezek a baktériumok létrehozhatnak egy fekete iszapot, amely a csövekbe kerül és egy idő után akár a lakásba is. Szörnyű szagot eredményezhet, és nem néz ki jobban, mint a szaga. Csapatunk segít a csatornák ellenőrzésében, különösen, ha többször egymás után ismétlődik meg a probléma. A legtöbb ilyen problémát a helyi vízvezeték-szerelő gond nélkül kezelheti. Mindig győződjön meg róla, hogy a helyi vízvezeték-szolgáltatásokat jó hírnévvel és bizonyított tapasztalattal keresi. Nem szeretné, ha a csatornái rossz kezekbe kerülnének, különösen azért, mert a kis problémák könnyen válhatnak nagyobbakat, ha nem oldják meg őket helyesen.